Şişman olmayı balık et sanan kadınlar var, ben balık etli kadınları da, daha doğrusu göbeği olmayan (ayva göbek başka) vücuduyla orantılı olan bütün kilo sahibi insanlar bana güzel geliyor, yani insan kendini taşırken giydikleriyle, duruşuyla taşıyor o yüzden estetiğe önem verilmeli diye düşünüyorum
Böyle bir vücut doğal yolla mümkün değil. Kadın en az 80-90 kilo var o kiloya göbeksiz insan olmaz. Estetik var. Ayrıca ne olursa olsun şuna benzemek istemem kadın dediğin fit olur olya abramovich gibi falan olur. Sen kıskanma demeden ben bunu değil olya abramovichi çok kıskandığımı belirteyim.
Bu kadini model olarak almak dogru degil aslinda. Yiyip icip, can alici yerlerdeki yaglari aldiriyorlar. Sonra ortaya aslinda hic olmayan bir vucut tipi cikiyor. Bunlarin kac tanesi masada kaldi, hala akillanmadilar.
Kızlara göre daha doğrusu çoğu kıza göre bu kadın şişman, çünkü kompleksleri var abi, bu kadın balık etli tabirinden biraz daha kalın ama gayet düzgün hatları var.
Valla iyi oldu dediğin bende diyorum biseyi yanlış yapiyorum🤔🤔 kilolu olmamin sebeplerini burda anlatmicim zira soruyu soran kişi degilsin muhattap kabul etmiyorum seni
İyi yaptın ya sinir oluyorum insanların anlamadan dinlemeden ahkam kesmelerine elimde değil haklısın balık etli kadın budur ama ne yazık ki biz Türk kadinlarinin genelinin şikayeti gobek😂😂 gitmiyor o gobek arkadas mekik de ceksen kardiyo da yapsan olum orucuna da girsen ki hepsini yaptım gitmiyorr 😂😂
Görseldeki hatun taş gibi evet ama beğenmeyen buna da kulp bulur. Misal kalın bacakları var, memeleri küçük, bacakları çarpık, saçları bakımsız gibi.. Balık etli de olsa şişman da olsa zayıf da olsa zevk meselesi. Kime hangi tarzın hitap ettiği önemli ;)
hemen hemen aynı beden @HolOlulut ben mesela hiç balık etli değilim 175 80 arası boy 3 kilo almıştım 6 kilo verdim 47yim belkide dahada düşmüştür hayvan gibide yiyorum almıyorum ne güzel bişey yaa ama 60 70 kilodayken almasaydım keşkem :D
Normal olması gereken kilonun 5 6 kilo üstüdür balık etlilik bu kadın topuklu giymiş daha uzun ve zayıf gözüküyor balık etli değil şişman balık etlilik binevi bollywood filmlerindeki klasik hafif göbekli (ayva göbeği gibi) şekilli kadındır
En İyi Cevaplar