Artık cidden yoruldum her yolu denedim ağır ilaçlara başladım. Ciddi kilo kaybettim nasıl atlatacagımı bilmiyorum. var mı benm gbi olan atlatan bana umut olun
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık cidden yoruldum her yolu denedim ağır ilaçlara başladım. Ciddi kilo kaybettim nasıl atlatacagımı bilmiyorum. var mı benm gbi olan atlatan bana umut olun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Rahatsızlığına bağlı ancak farklı sebeple o zor yollardan geçtim dikkat et kendıne atlatırsın umarım
Çok ağır şu an cok cok zorlanıyorum
Tedavini aksatma ve doktoruna güven
Sende zayfladınmı bu surecte
çok zayıfladım
Miden bulanıyormuydu her dk
mide bulantısı bazen baş ağrısı isteksizlik her şey vardı
Nasıl atlattın ve ne kadar sürdü bu süreç
2 sene sürdü oralar çok derin ya anlat anlat bitmez
2 sene mi Allah yardımcın olsn ben nasl atlatcam 2 sene ben bu zayıflama ile ölürüm
duruyor o durum ama biraz zorlamak gerekiyor
Cok zorluyorm ama nafile eridikce eridim
İşte nasıl bir süreç yaşadın bilmiyorum ama bana benzer bir durum maalesef zamanla atlatıyorsun bu yüzden kafan ne zaman takılırsa yazabilirsin sorun değil çok geçmiş olsun
Yazdm sana
Kurtulmayı gerçekten istemek lazım. Sen istemeden kimse bişey yapamaz sana. İstiyorum diyip adım atmayan çok.
İstiyorum ama olmuo surekli bişiler onu hatırlatıo bende bıraktıgı izler ağır
Bak yine diyorum unutmak isteyen unutur. Bi süre acını yaşarsın hayat devam eder. Mücadele etmiyosun dur sen. Onu her yerden engellemediysen, hala onu takip ediyosan, resimlere yazısmalara bakıyosan, müzik dinleyip onu hayal ediyosan olmaz
Engelledim her yerden ama fiziken ve ruhsal hasarlar bıraktı bende
İnançla mücadele etmek lazım hepimiz yasadık bunları. Yeni insanlar tanımalısın sohbet etmelisin flört etmelisin sevgili olmadan.
İnançla mücadele etmek lazım hepimiz yasadık bunları. Yeni insanlar tanımalısın sohbet etmelisin flört etmelisin sevgili olmadan
Ama ben erkeklerden nefret ediyorm şu an yaklasamam ki hiç birine korkuyorm
İşte yapamam dedikçe olmayacak bişeyler. Sevgili değil karsı cinsle arkadasca konusmalısın. Yapmadıkca olmaz hep o aklına gelir. Onun içindeki dokunulmazlığını yoketmelisin
Onlar bana arkadasca bakmıyor ama
Bakmasın nolmuş? Yok ya senden olmaz. Hep bi olumsuzluk. Zorla yatağa mı atacaklar. Kontrol sende olacak ama bu kafayla zor neyse bol sans. Ama kimseye olmuyo olan senin hayatına oluyo bi bakmıssın yaşta geçmiş. Asıl o zaman keşke dersin
Kaç kilosun şu an merak ettim
İlaçsız atlatırsın
Olmuyor çok ağır yaşadıklarım
Doğrudur ama zamanla her şey değişir ama yıprandığın yanına kar kalır
Kilo almak istiyorm cok eridim canımdan olacam
Bunun için önce kendini toparlaman lazım. Mental sağlığını düzeltmen gerek
O düzelene kadar biterim bn
bir şey olmaz
Evet