Son zamanlarda kendimi halsiz yorgun hissediyorum özellikle gece bu saatlerde oluyor. Nedendir sizce, panik atak mı bilemedim 🙄
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kan değerlerine baktır vitaminsel veya homanel bir durum olabilir
Hangi doktora gidilir
Dahiliye bakıyor duruma göre endokrinoloji ye yönlendirme iste
endokrinoloji ne alaka
Troid ve insülin direnci de benzer şikayetler yapıyor onlara da o bölüm bakıyor
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun
Sağolasın
Spesifik saati varsa panik olması muhtemel
Valla bilsem
Gece bu saatlerde olması normal değil mi
Neden
Kan değerlerine baktır hiçbiriyle alakası yok
Hangi bölüm bakıyor
Dahiliyeye git deki hocam ben Kendimi halsiz bitkin ve depresyondaymışım gibi hissediyorum kan değerlerime baktırmak istiyorum o zaten direk kan ister eğer başka şikayetin yoksa
Teşekkür ederim
Rica ederim bu arada bende senin gibiydim
Nasıl benim gibi
Ben aylarca evden çıkmadım yemin ederim ekmek almaya bile gitmiyordum sanki her gün sabah akşam sırtımda taş taşıyor gibi yorgundum dayak yemiş gibi her yerim ağrıyordu ağlıyordum sürekli kimse beni sevmiyor istemiyor diye nefret ediyordum kalp krizi geçiriyorum sanıyordum ölmek istiyordum ya düşün sonra dedimki benim toparlanmam lazım Bi müslüman böyle olmamalı Allah var gam yok her gün azar azar kalkıp temizlik vs yapıyordum uğraşıyordum hareket bereket diye sonra sosyal medyayı kaydırırken biri çıktı dediki kendinizi halsiz hissediyorsanız kan değerlerinize baktırın dedim ne alaka ya ama başka çarem yoktu ne kaybedecem dedim baktırdım doktor dedi sen nasıl yaşıyorsun bütün değerlerin çok düşük hemen takviye başladık bol bol güneşe çıkacaksın günde en az 20 dk yürüyüş temiz hava tabi zamanla oldu
Dertleşmek istermisn peki yanlış anlamazsan
Yok istemem sende kimseyle dertleşme bu sana iyi gelmez derdin varsa Allahla konuş ona anlat
Öyle yapıyorum zaten emin ol
Tamam dır kendine iyi bak
Sende