ya lütfen görenler cevaplasın annem yüzünden olamıyorum sürekli uyanamazsan şöyle olursa böyle olursa diyo çıldırıcam
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kanama ve enfeksiyon (nadir)
Anesteziye bağlı riskler (nadir)
İstenen estetik sonucun elde edilememesi
Nefes alma sorunları veya şekil bozukluğu nedeniyle ikinci ameliyat gerekebilmesi (bazı hastalarda olabilir)
ama ölüm riski düşüktür tecrübeli doktor tarafından yapılırsa
Cevap
6Cevap
Hergün binlerce rinoplasti yapılıyor ülkede. Risk çok düşük bu yüzden korkma
Ben Aslı Tarcan'da oldum, en başta anestezi ekibi tarafından anestezi veriliyor ve her saniye durumunu izleyen bir ekip oluyor. Ardından doktor geliyor kesileri atıyor sonra dikiş atıyor korkacak hiç bir şey yok yani 1-2 saat sürüyor. Güzel bir yerde yaptırırsan eğer hiç bir problem yaşamazsın
Ya hayatta risk olmayan hic bişey yok, ameliysr korkulacak bişey değil sadece ufakta olsa ihtimal var. Kalitesiz merdiven altı bir yer tercih etmeyin alanında uzman bilinir kişiyi tercih edin simdiden geçmiş olsun
ozel de olacağım ve 4 gun once kuzenim oldu asırı begendik doktor cok ilgili ve butun hastaları cok memnun ama annemi ikna edemiyorum
Anneler öyledir. Bu arada sunu söylicem eğerki burunda kemer boxukluk yamukluk yoksa doğal olanla kal millete uyucsm deme ileride pisman olabilirsin. Herkes daha güzel olurum düşüncesi ile yapıyor ama sunu unutma dedigim şeyler yojsa doğal burun her zaman daha iyidir o sana özel ve güzelligini tamamlayan organdır. Yaşın daha erken o yüzden bi abi tavsiyesi olarak al bunu. Sorun yoksa ve hala olmak istiyorsan biraz ileri yaslara ertele fikirlerin düsşncelerin daha cok olgunlaşıp değişebilir
abi kemerim var o yuzden istiyorum beni rahatsız ediyo daha ozguvenli olmak istiyorum ben ozguvenlyiim ama bi kac kisi bunu acık acık yüzüme vurdu ve cok garibime gitti
Korkmana gerek yok anestezi ekibi var zaten arkada ben de Dr. Güncel Öztürk'te olmuştum her an yanında bir ekip var öyle bir şeyin ihtimali yok 😂sıkma canını korkma
Ben 3-4 sene once oldum. Agirda bir genel anestezi yedim ona rağmen uyandım. Bu konuda sana yaptirdigim en iyi doktoruda onerebilirim. İyi forumlar
tesekkur ederim
Rica ederim
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
tesekkur ederim🙏❤️
Alerjin yoksa bişey olmaz korkma
Riskli değil ama sıkıntılı
Riskli evet ama yapacak bir şey yok
Kaç yaşındasınız
19
Yaşın küçükmüş sorun olmaz korkma
Herhangi bir sağlık sorunun yok değil mi
Bende tıp eğitimi görüyorum da o yüzden soruyorum
hayır ben yok diye biliyorum ama ameliyat oncesi zaten her seyine bakıyolar bi sorun cıkarsa erteliyolar ve takviye veriyolar ama anneme anlatamıyorum
Ayennn öyle riskli bir durum varsa yapamazlar
Korkutmak istemem ama ameliyat sırasında komplikasyonlar olabilir oda anestezi uzmanıdan kaynaklanıyor
Anestezi önemli
Annenini de yanında olsam ikna ederdim
Kızın çok güzel çok akıllı derdim ☺️☺️
Şaka şaka olani söylerdim jdjwj
Bişey diyemem yani riskli oluyor
ama herkesin oldugu bir sey bence iyi bi doktor oldugu surece riski yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?