Bir gözümde dışarı doğru kayma var sizce ameliyatlık mı durum?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Gayet hoş görünüyorsunuz bu beni dışarıdan hiç rahatsız etmedi öncelikle, ama olmak istiyorsanız da önceden olan onlarca insan var birini bulup konuşmayı deneyebilirsiniz her ameliyatın riskleri vardır gerekliyse olun hafif bir ameliyat olarak kalıyor diğerlerinin yanında :)
teşekkür ederim ☺️🌺
Belli bile olmuyor. Görmende problem yaşatır mı bilmiyorum ama bu konuda sıkıntı yaşıyorsan git ol hiç korkma basit bir ameliyat diye biliyorum. Herşey gönlünce olsun. 😊
Göz kasları ile ilgili bir sorunsa ameliyata gerek Yok :) sağlam gözü günlük 1 saat kapatarak diğer gözünün kaslarını çalıştır bir süre sonra kendi kendine düzeliyor.
Cevap
113Cevap
Her ameliyatin riskleri vardir ki bu goz daha hassas, belli deyil hem olsa bile gormeni engellemiyosa yaptirma gorebilmek karsindakinin senin gozunu hafif kaymasini gormesinden daha onemlii
Seni mutsuz ediyor ve sosyal hayatını engelleyip yaşam kaliteni düşürüyorsa bence ameliyat olmalısın korkacak ne olabilir ki? Risklerini bilmiyorum.
her insan kendine kusur arar ve kusursuz olmak ister bence hic gerek yok sen soylemedigin surece karsindaki kisinin anlamasi cok zor
Her güzelin bir kusuru var diye boşuna dememişler seni çok rahatsız ediyorsa iyice araştır öyle ameliyat ol
Sen oraya yazmasan şaşı olduğunu anlamazdım yemin ediyorum
Ben ameliyatlik oldugunu dusunmuyorum ancak bir hekime basvursaniz daha iyi olur
Bir kaç doktordan fikir alın... Gerekli ise yaptırın.
Ameliyatlik değil aslinda ama ilerlemeden olsan iyi olur
Belli bile değil 😊🤷🏻♀️
Ama Riski yoksa ve için rahat edecekse ol 😊
şaşı halin bile büyüleyici... allah sahibine bağışlasın bacım
Güzel görünüyor böyle gözlerin bence takıntı yapmamalısın dert etmene gerek yok
Bence böylede çok güzel ve tatlısın gözlerin hele güzel çok ama görme kaybı veya seni rahatsız ediyorsa ameliyat ol tabi
Bence karakteristik bir özellik katıyor ayrıca güzelsin.
bence çok güzel kızsın gerek bile yok neden kafana taktın ki?
Ben birşey farkedemedim. 2. Fotoda angelina ya benzeten tek ben miyim
Dr uygun görürse eder zaten. Dert etme sağlığını etkilemiyosa
Şimdi ameliyatımı bence doktorlara başvur biz ne desek yalan onlar gerekli açıklamayı yapacaktır
Bence olma çok tatlı duruyorsun. Seni motive etmek için değil ciddiyim olma derim.
Amelyatlik bir durum gibi durmuyor ama kendini daha iyi hissettirecekse olabilirsin ameliyat, baskalarini takma senin ne istedigin önemli.
geç olmadan imkan varsa ol gerçi sana bakan güzelliğinden şaşı olurda ama o ameliyatı bir yakınım olmuştu biraz ağır geçiyor dikişli felan gözleri baya acı cekmişti ama şimdi düzgün..
Yani evet var belli oluyor bunu söyleyebilirim. Ameliyatlık olup olmadığına sen karar verebilirsin ama galiba ben senin yerinde olsam ameliyat olurdum.
Nasıl olduğunu bilmediğim için bişey diyemem ben de korkuyorum çünkü. Bende de olduğunu düşünüyorum doktora gitmedim henüz
Bence olmalısın, çok güzelsin maşallah. Güzelliğini gölgelemesin.
benim 3 yaşındaki kardeşim olmuştu ve onunki daha fazlaydı kayması iki gözündende oldu şu an hiçbir şeyi yok
dkktli bakmadıkça çok belli değil. bence meryem uzerli ve elçin sanguda da var bu kadar belli mi değil. onun gibi
BEn birsey görmedim çok hoş güzel bir bayan görüyorum rahatsız ediyorsa doktorunuzun tavsiyesine uyun derim
Sol gozunde var sanırım, her ameliyat risklidir fakat hastane, doktor referansı iyiyse kalbınden ne geciyorsa onu yap.
Çok güzelsin şunu dediğime üzülüyorum ama harbi çok güzelsin moralimi bozdun şu an neyse ameliyat ol güzelliğin daha da ortaya çıksın
Ya teşekkür ederim 🙈😂
Teşekkürlük bir olay yoktu ama rica ederim
resimdeki sen ise güzelsin baya, şaşılık amaeliyatında risk az ise ol tabiki ama varsa risk olma yani, engel durumlar çok varmı?
bence olmamalısın kendinde çok rahatsız değilsen ben bişi fark etmedim çünkü
Bence böyle de çok güzelsin
Bence de oyle
Bence de.
çok teşekkür ederim ☺️🌺
Şaşı mı🙂 bu bakışa şehla derler güzel kız 😊 hiç olma çok yakışmış.
çok teşekkür ederim ☺️🌺
Rica ederim ❤
Anlaşılmıyor değil yok gibi ama onu doktor bilir insanlar için bir sorun olmaz ama kendin istiyorsan olmalisin
Solda var sanırım. Dikkatli bakmayınca belli olmuyor. Abartılacak bir sorun değil
Ben çok büyük bir sorun göremedim yani sen bilirsin.
Şahsi fikrim ameliyat olmana gerek yok diye düşünüyorum..
Gözlerim gayet güzel
Muayene sonrası öğrenebilirsin bence iyi geçer erteleme böyle de güzel bakıyorsun
O kadar dert edilecrk bir durum değil hele ki sağlığını etkilemiyorsa ve korkuyorsan hiç klma
gözü olurken yanak ve göz altlarınıda yaptırmalısın boynunda eğri
Biri allaha biri peygambere selam versede çok takılma herkes kusuru ile korkutur insanı
Ben de birkaç ay önce oldum. Korkulacak hiçbir şey yokmuş. 🤷♀️
Bence çok bir şeyin yok ama iyice araştır neymiş ne değilmiş diye yani bu işler belli olmaz dikkat etmek lazım
Belli olmuyor gibi ama sana rahatsızlık veriyorsa durma bence.
Aslında ameliyata gerek yok gibi ama uzman doktor daha iyi bilir
öncelikle şaşı değil astigmatsın. yüzün güzel. o ufak kusuru kapatıyor. çok kafaya takmıyorsan operasyona girme.
Saçmalama. Seni engellemiykrsa sıkontı yoksa senlik. Gözlerin güzel aksine hoş duruyor
Evet dikkatli bakinca anlaşiliyor ilmalisin brnce ama asil olma sebrbin odaklanma problrmi ve bir gozunun ameliyat olmazsan zamanla körelme ihtimali
Arkadaş gözlük takar küçüklükten beri gözlüğü takınca ok gibi gözlüğü takmayınca biri aynyaya biri konyaya bakıyor
ben bir kusur göremedim gayet güzel bir kızsın bence yapma
Şaşı diğill Şehla gözlü😬Güzel gozlerin Neden komplekse giriyosun
yo gayet güzelsin keşke senin gibi bir sevgilim olsa
Öncelikle merhaba. Bende şaşılık ameliyatı oldum ama ameliyattan sonra gözlük kullanmak gerekiyormuş tamamen bitmesi için. Ben aksattığım için bazen kayıyor
Bence yaptirsan daha iyi olur ha kötü değil fakat cok dikkatlice vakilinca anlasiliyoe
Belli oluyor canım ya bende de hafif olduğu için direk anlıyorum bence imkanın varsa olmalısın
Cok fark edilmiyor ama bu durumu birkac doktor ile konusmani oneririm
Bendede var cok belli degil bosver
#Emirhancankir1
Bnce gayat iyi cok abartilicak bsy yok olma bnce riske atma kaş yapayim derken goz cikarma
yok iyi bir doktora olursan düzelirsin çok gördüm öyle şaşılık ameliyatı olu düzelen
Bunun ismi şaşılık değil de şehla mıydı?
hayır değil bence olmamalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?