Gayet hoş görünüyorsunuz bu beni dışarıdan hiç rahatsız etmedi öncelikle, ama olmak istiyorsanız da önceden olan onlarca insan var birini bulup konuşmayı deneyebilirsiniz her ameliyatın riskleri vardır gerekliyse olun hafif bir ameliyat olarak kalıyor diğerlerinin yanında :)
Belli bile olmuyor. Görmende problem yaşatır mı bilmiyorum ama bu konuda sıkıntı yaşıyorsan git ol hiç korkma basit bir ameliyat diye biliyorum. Herşey gönlünce olsun. 😊
Göz kasları ile ilgili bir sorunsa ameliyata gerek Yok :) sağlam gözü günlük 1 saat kapatarak diğer gözünün kaslarını çalıştır bir süre sonra kendi kendine düzeliyor.
Her ameliyatin riskleri vardir ki bu goz daha hassas, belli deyil hem olsa bile gormeni engellemiyosa yaptirma gorebilmek karsindakinin senin gozunu hafif kaymasini gormesinden daha onemlii
geç olmadan imkan varsa ol gerçi sana bakan güzelliğinden şaşı olurda ama o ameliyatı bir yakınım olmuştu biraz ağır geçiyor dikişli felan gözleri baya acı cekmişti ama şimdi düzgün..
Yani evet var belli oluyor bunu söyleyebilirim. Ameliyatlık olup olmadığına sen karar verebilirsin ama galiba ben senin yerinde olsam ameliyat olurdum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nasıl olduğunu bilmediğim için bişey diyemem ben de korkuyorum çünkü. Bende de olduğunu düşünüyorum doktora gitmedim henüz
Öncelikle merhaba. Bende şaşılık ameliyatı oldum ama ameliyattan sonra gözlük kullanmak gerekiyormuş tamamen bitmesi için. Ben aksattığım için bazen kayıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence yaptirsan daha iyi olur ha kötü değil fakat cok dikkatlice vakilinca anlasiliyoe
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Belli oluyor canım ya bende de hafif olduğu için direk anlıyorum bence imkanın varsa olmalısın