Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bademcik ameliyatı olucam da bu ameliyat riskli midir çünkü senede 20 kere oluyor mahalesef bademcik iltihabı doktor kalp kapakçığinda sorun yaratır demiş abime aldirmali miyim zararı nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer dediğin gibi 20 kere hasta oluyorsan kesinlikle aldır. Geçmiş olsun
Evet mahalesef senede 20 kere oluyor
Ameliyatın inşaalah başarılı geçer
Yardımcı olabileceğim bir şey varsa yapmaya hazırım
İnşallah teşekkürler caninin sağlığı
Rica ederim hanımefendi isterseniz size moral olabilirim
Rahatsız etmeyeceksem
Hiç düşünmeden aldırın. 10 gün yeme içme ve konuşma güçlüğü oluyor o kadar. Ameliyat bile denmez. Dişe kanal tedevisi bile daha uzun sürüyor
Bi arkadaşım da olmustu çok büyük bi şey değildi bi kaç güne toparlandı
Çok fazlaymış geçiktikçe tüm organlarına zarar verir Bunun için işin ehli bir KBB uzmanına gitmelisin
Bünyeden bünyeye göre değişebilir.
valla bi hafta falan sade dondurma yiyeceksin yani bi kaç gece uykusuzluktan sonra rahat edersin aldır bence çekeceğine değer
Kbb doktoru mu önerdi? Özel mi devlet mi
Özel hastanede randevu almıştım çok önceden alınması lazım dedi ameliyati devlette olucam
Yani eğer sürekli eksudali oluyor ise olabilir onun dışında gerek yok, yani viral enfeksiyon kapması normal bakteriyel ise aldırman mantıki olabilir
Sürekli çekiyorum bu hastalığı gittiğim her doktor alınması gerekiyor kötü olur yoksa dedi
O zaman aldır çok büyük bir operayon değil
Tamamdır teşekkürler
Geçmiş olsun doktorum ben de bu arada başka sorunun varsa sorabilirsin , tercihen özelden
Sorum yok teşekkürler tekrar sadece riskli midir onu öğrenmek istedim normalde ameliyat olmayacaktım ama artık cidden yazin bile bu hastalığı çekmeye başladım normalde kış mevsiminde genellikle olurdu
Küçükken aldırdım