Dün kediyi hırpalayarak sevince yavru kedi beni tırmaladı, erkekti, cinsi bizim apartmanda geziyor. Daha önce de eve alıp yıkayıp kurulayıp apartmana bırakmıştım. Dün de işte ben sıkınca beni tırmaladı, kuduzdan korkuyorum. Hastaneye gitmeme gerek var mı sizce?
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benide bir ara tirmaladi araştırma yaptim Türkiye'de kediden dolayı kuduz olan kimse yok
Ama gerçi kucağına alıp sıktigin zaman her kedi cırmalar yani
Yani yani ben yolda gördüğüm her kediye dokunurum beni çok tirmaladilar kuduz falan olmadim.
Kuduz diye bir şey yok ülkede. Hayvan düşmanlığı yaratmak için atıldı bu söylem ortaya. Batikon sürün sabunlu suyla yıkayın. Hiçbir şey olmaz.
Kuduz olsa daha önce aldigimizdada saldırırmıydı?
Neyi aldığımızda da
Hastaneye bu sebeple giderken komple aşıyı tamamlatacaklar. Ama zaten güncel tetanoz aşınız olmalı. 5 yıl süresi var biliyorum.
Kediyi daha önce apartmandan eve aldım kedi şampuanı ile yıkadım kuruttum yemek verdim geri apartmana bıraktım
Olmaz. Kuduz ülkede yok. Ortaya atılmış bir yalan hayvan bakmasın kimse diye.
Siz evinize aldığında acaba kuduzu var mıydı diye soruyorsunuz sanırım. Kuduz şüphesi olan hayvanı 10 gün karantinaya alıyorlar. Kuduzsa ö@lür.
Daha minicekken apartmanda gördüm aldım yıkadım geri bıraktım apartmana dün karşıma çıktı 3 aylık olmuş bile hırpalayarak sevince cırmaladı beni. Eşimde sevdi ona bişey yapmadi
Yani gene apartmanda kedi
Apartmanda olmasıyla kurusun ne alakası var. Siz kediyi neden kuduz yapmaya çalışıyorsunuz?
Ablacım niye kuduz yapmaya çalışayım dün beni cırmaladıya hastaneye gitmeme gerek var mı diye soruyorum
Yazmayın
Hahahahahaha töbe töbe
Hayır be gitme. 1 yıl önce bana da olmuştu. Kedilerin kuduz riski taşıması çok nadir
Kanadıysa iyice kanı akıt
Sabunlu suyla bolca yıka
Demi onuda düşünüyorum yani sokakta kedi bakan bı ton insan var. Kopektemi o risk olur? Mesela esim kucağına aldığında onda sakin durdu gayet
Köpek riskli ama kedide çok çok nadir olur kuduz
Ama tetanoz aşısı yaptırabilirsin 5 yılda bir
Ne olur ne olmaz git bence kafan rahat etsin
Her turlu gidicen kanatti mi
Aşı ol
Kolonyağ sürün