Arkadaşlar benleriniz sağlık açısından sorun yaratıyor mu, bende de fazla var küçükler ama renkleri değişik yani böyle iki rengi olan bile var açık koyu kahve
Buna doktor karar verir. Bence internette bilgiler edinip kendi kendine teşhis koymamalısın. Evet ben de kanser riski olabiliyor ancak doktorun incelemesi üzerine teşhis konuluyor.
kendi kendine dert yaratma ya benler herkeste var bisi yapıyor olsa insanlik bitmisti simdiye
0
2 Yorumla
Soran
6 sa
Haklısın ama ne bileyim doktora da gittim bir iki defa bi şey yok istersen aldır dedi ama mesela bakıyorum bazılarında benimkine çok benziyor kötü çıkmış korkuyorum sınavım var kafamı buna takıyorum
kanka benim arkadasimda bir kere saymistik 100 den fazla ben vardi sapasaglam turp gibi valla. Bende de 5-6 tane kirmizi ben var mantara donusmedigim surece ben hicbjr sey yapmaz yani ben bu napabulir max
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır yok. Onun için cildiye doktoruyla konuşman gerekiyor. 40 50 sene beniyle gezen daha sonra ameliyat ile aldıran insanlar da var
Estetik açıdan değil ben böyle sağlık için korkuyorum gittim bir şey olmaz aldırırsın dedi ama
Bişey olmaz yıllardır beniyle duran insanlar var.
Benimkide 15 senedir var ama sorması için korkuyorum nedense
Eğer büyüyorsa doktora kontrol amaçlı gidebilirsin
Hayır büyümüyor sadece iki rengi var
Renkleri ne anlama geliyor ki
Böyle birden fazla renk içeren yarısı farklı olanlar cilt kanseri riski tasırmıs
Buna doktor karar verir. Bence internette bilgiler edinip kendi kendine teşhis koymamalısın. Evet ben de kanser riski olabiliyor ancak doktorun incelemesi üzerine teşhis konuluyor.
Yok zararı olmaz aksine yok etmeye çalışırsan sıkıntı
Korkuyorum valla
Korkmanı gerektirecek bir durum yok çoğu insan bu durumu yaşıyor
kendi kendine dert yaratma ya benler herkeste var bisi yapıyor olsa insanlik bitmisti simdiye
Haklısın ama ne bileyim doktora da gittim bir iki defa bi şey yok istersen aldır dedi ama mesela bakıyorum bazılarında benimkine çok benziyor kötü çıkmış korkuyorum sınavım var kafamı buna takıyorum
kanka benim arkadasimda bir kere saymistik 100 den fazla ben vardi sapasaglam turp gibi valla. Bende de 5-6 tane kirmizi ben var mantara donusmedigim surece ben hicbjr sey yapmaz yani ben bu napabulir max
Çok fazla car ama sıkıntı yok
Mesela rengi nasıl benim ufacık ama açık ve koyu kahve
Koyu kahve var açık kahve var ten rengi var her telden jsjsjsjs
Benimde öyle bi tane var ki kahverengi ama kenarı koyu siyaha calıyor ondan korkuyorum mercimek tanesi kadar ama bazı insanlar çıkmış
Ne zararı var ki
Anlamam çok istersen atayım sana özelden bir de benimkiler hep simetrik sjjsdjdj
Simetrikse iyi
Çok kurma kafanda.
😌
Yaratmıyor
Var mı
Yok tabi ki
Sıkıntı vermiyo mı
Et beni bı sure sonra kendi kopuyor
Yok.
Ney ya