Çok korktum bilgisi olan var mı napmaliyim?

Merhaba çok ilginç bir şey oldu ben tesadüfen kahve. Fal sayfasını takip etmiştim oradan bir hesap görüp bana ulaştı. Ben yuzyorumcuyum dedi senin üstünde büyü var sana ulaşmak istedim dedi dikkat et dedi kız arkadaşlarına bir şey anlatma seni kıskanıyorlar dedi aşk hayatın berbat gidiyor ve sana 1 ağustosta birisi büyü yapmış bu yüzden hep terkediliyosun ciddi bir ilişkin olmuyor ve seni f isimli bir çocuk çok seviyor ama bu domuz yağı ile yapılmış bir buyu yüzünden kavusamiyosunuz gel git yapıyor bu yüzden dedi birde ablamın ilk baş harfini aklımdaki sayıyı felan hep bildi güvenilir bir hoca bul üstündeki o büyüyü bozdurt yoksa hayatın boyunca hep böyle olacaksın dedi fakat o sevdiğin çocuk seni çok seviyor ama bu yüzden gelemiyor dedi ve sesli söyledi ses attı çok tuhaftı daha sonra hesabı kapandı hesabijin kapancagini söyledi diğer büyük hesabınıda kapatmışlar ben bundan çok etkilendim bacagimdan yapmışlar bu büyüyü ve çok korktum herşeyi bildi durup dururken herşeyi anlattı şok oldum o çocuğu asla bırakma büyüyü bozdurduktan sonra çok acı çekiyor gelemiyor sana bu büyü yüzünden dedi ve büyüyü bozdurdugunda 1 ay boyunca namaz kıl dedi ama benim tavsiyem hep kıl isterim dedi sonra kayboldu gerçekten çok bolgiliydi ben çok korktum ve gerçekten su an srvdigimle kavusamiyoruz
Çok korktum bilgisi olan var mı napmaliyim?