Sağlık 6 sa Ayagim agriyor ne iyi gelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Birkaç gündür yine başladı ne iyi gelir bu ayak ağrısına Ayagim agriyor ne iyi gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 6 sa Sağlık konusunda 949 cevap paylaştı. Neden ağrıdığına bağlı. Röntgen görüntüsü varsa sıkıntı bilinebilir. 0 4 Yorumla Soran 6 sa Yakın zamanda gidip çektiricem:( simdilik ne iyi gelir acaba.. Yorumla Mario45 6 sa Ağrı kesici sadece. Birde buz uygula ne olur ne olmaz Yorumla Soran 6 sa Tesekkurler buzu denicem Yorumla Mario45 6 sa Rica ederim, geçmiş olsun Yorumla
kemoderlerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 6 sa Ayak konusunda uzman arkadaşlar var burada 0 28 Yorumla Soran 6 sa Fetiscilerden bahsetmiyoruz ins Yorumla kemoderlerrr 6 sa Onlardan bahsediyorum. En güzeli soğuk tutmak buz koy bir de altına yastık Yorumla Soran 6 sa Allah korusun onlardan ayaklarım daha da agrir mazallah.. Yorumla kemoderlerrr 6 sa Ayakçılardan korusun seni Rabbim djdjdk Yorumla Soran 6 sa Dilerim seni de ahahwhwh Yorumla kemoderlerrr 6 sa Yok beni korumasına gerek yok ya iyi böyle jdjdhsk Yorumla Soran 6 sa İyy nasil yani.. Yorumla kemoderlerrr 6 sa Yani öyle taptığımdan değil ama çekinmem de. Topuklu ayakkabılar mesela o ayakkabı içindeki güzel ayaklar hoş gelir kadınsı gelir çekici bir şey benim için Yorumla Soran 6 sa Ben seni ayak fetiscilerinden korusun demek istemistim.. Yorumla kemoderlerrr 6 sa He erkolarından korusun evet dkfkfkf Yorumla Soran 6 sa Korumasın dedin bi kere kolay gelsın öwpdlspdl Yorumla kemoderlerrr 6 sa Haydaa yok yok iptal iptal allahım öyle demek istemedim dıfkfkfk Yorumla Soran 5 sa Seni sectim recep🤣🤣 Yorumla kemoderlerrr 5 sa Ya muharrem ben öyle mi dedim fkfkkf Yorumla Soran 5 sa Yaa o repligi bilmiyor musun neden ben dede demen lazimdi şepflsşdşai Yorumla kemoderlerrr 5 sa Yok ya öyle diyeyim de tam bir hayvansın de sonra dimi yemezler fkfkfk Yorumla Soran 5 sa Ayy valla o tarafını unutmuştum sen hatırlattın ahahwhshqh Yorumla kemoderlerrr 5 sa Zor kurtardım kendimi hayvan olmaktan fkfkc Yorumla Soran 5 sa Ayak fetiscilerinden kurtaramıcan ama😁😁 Yorumla kemoderlerrr 5 sa Yok ya ayak fetişi kız olursa kurtarmasam da olur shshsb Yorumla Soran 5 sa Kız ayak fetisi olursa senin ayaginla ilgilenecek yalniz😰😰 Yorumla kemoderlerrr 5 sa Evet yani ilgilensin her yerimle ilgilensin hatta çekinmesin sonuçta bulmuşuz birbirimizi dkdkdkd Yorumla Soran 5 sa Burcun ne Yorumla kemoderlerrr 5 sa Akrep senin Yorumla Soran 5 sa Tahmin etmeliydim.. Yorumla kemoderlerrr 5 sa Neden Yorumla Soran 5 sa Birkac gordugum akrepte boyleydi😀 Yorumla kemoderlerrr 5 sa Hııı ben burçlara inanmam açıkçası bu fetişler çoğu erkoda var artık galiba Yorumla
KopyaKalpleR666 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 6 sa Sperm. 0 3 Yorumla Soran 6 sa Iy ne alaka be Yorumla KopyaKalpleR666 6 sa Her derde deva diyorlar vala knk Yorumla KopyaKalpleR666 6 sa Ruh varmis icinde tamir ediyormuş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neden ağrıdığına bağlı. Röntgen görüntüsü varsa sıkıntı bilinebilir.
Yakın zamanda gidip çektiricem:( simdilik ne iyi gelir acaba..
Ağrı kesici sadece. Birde buz uygula ne olur ne olmaz
Tesekkurler buzu denicem
Rica ederim, geçmiş olsun
Ayak konusunda uzman arkadaşlar var burada
Fetiscilerden bahsetmiyoruz ins
Onlardan bahsediyorum. En güzeli soğuk tutmak buz koy bir de altına yastık
Allah korusun onlardan ayaklarım daha da agrir mazallah..
Ayakçılardan korusun seni Rabbim djdjdk
Dilerim seni de ahahwhwh
Yok beni korumasına gerek yok ya iyi böyle jdjdhsk
İyy nasil yani..
Yani öyle taptığımdan değil ama çekinmem de. Topuklu ayakkabılar mesela o ayakkabı içindeki güzel ayaklar hoş gelir kadınsı gelir çekici bir şey benim için
Ben seni ayak fetiscilerinden korusun demek istemistim..
He erkolarından korusun evet dkfkfkf
Korumasın dedin bi kere kolay gelsın öwpdlspdl
Haydaa yok yok iptal iptal allahım öyle demek istemedim dıfkfkfk
Seni sectim recep🤣🤣
Ya muharrem ben öyle mi dedim fkfkkf
Yaa o repligi bilmiyor musun neden ben dede demen lazimdi şepflsşdşai
Yok ya öyle diyeyim de tam bir hayvansın de sonra dimi yemezler fkfkfk
Ayy valla o tarafını unutmuştum sen hatırlattın ahahwhshqh
Zor kurtardım kendimi hayvan olmaktan fkfkc
Ayak fetiscilerinden kurtaramıcan ama😁😁
Yok ya ayak fetişi kız olursa kurtarmasam da olur shshsb
Kız ayak fetisi olursa senin ayaginla ilgilenecek yalniz😰😰
Evet yani ilgilensin her yerimle ilgilensin hatta çekinmesin sonuçta bulmuşuz birbirimizi dkdkdkd
Burcun ne
Akrep senin
Tahmin etmeliydim..
Neden
Birkac gordugum akrepte boyleydi😀
Hııı ben burçlara inanmam açıkçası bu fetişler çoğu erkoda var artık galiba
Sperm.
Iy ne alaka be
Her derde deva diyorlar vala knk
Ruh varmis icinde tamir ediyormuş