Doktora gittim, demir eksikliği önemli değil diyerek geri gönderdi beni napıcammm
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Demir eksikliği demek vücutta oksijen taşınamaması demek, saç köklerin resmen açlıktan ölüyor ve o yüzden dökülüp kopuyor. Önemli değil deyip yollamak ne demek yani, şaka gibi.
Sen hemen düzgün bir dahiliye uzmanına ya da cildiyeciye gidiyorsun. Kan değerlerine baksınlar, gerekirse demir hapı ya da damardan serumla takviye başlasınlar. O değerler yükselmeden kafana ne sürersen sür boş, içeriden çözmen lazım işi. Bu süreçte de evde beslenmene dikkat et, kırmızı et, yeşillik falan tüket ama çayı kahveyi de yemekten hemen sonra içmeyi bırak, demiri bağlıyor çünkü. Kendini de strese sokma, demir yerine gelince o saçlar eski haline dönüyor net yani.
Cevap
9Cevap
Bende de olduydu. Düzenli soğan tukettim ve suyunu kaynatıp soğuk sacima uyguladim hemen durdu. canım gibi bıraktım yine oluşmaya başladı. Yeniden başlayacam uygulamaya. Sana da tavsiye ederim.
Başka bir doktora git ponçik Onun bir tedavisi olmalı
Eczanelerden düşük dozlu takviyeler var ama doktor vermediyse vardır bir bildiği
o hangi doktormuş😂 demir eksikliği önemli gayette başka hekime git
Doktor Turgay diye bi doktor
Kabak çekirdeği yemeni tavsiye ederim
Çölyak testi ver
En yaygın görülen tip saç dökülmesi olarak gösterilir emilim bozukluğu direkt ferrik metabolizmayi etkiler ağrı bulantı ise spesifik değildir yani vermen bence gerekli
Başka sebeplerden de olabilir
Özele gidebilirsin
Vitamin
ciger ye
demir iç sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?