Bir süredir kabızlık sorunu yaşıyordum. Bugün fark ettim, ilk defa başıma geliyor. Kabızlık sorunu yaşadığım için ara ara kanama oluyordu ama bunu kabızlığa bağlıyordum. Bugün fark ettim ki basur sorunu mevcut. Elle hissedebiliyorum. Açıkçası biraz korkuyorum, randevu da anca 4 gün sonrasına bulabildim, biraz korkuyorum. Ne yapmalıyım?
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genel cerrahiye git gerekeni söyler sana boş yere acı çekme
4 gün sonrata bulabildim, bu 4 gün boyunca ne yapacağım
İyi gelmeyen şeyleri yeme
İnternetteki her şeye güvenme. Bazı şeyler daha zarar veriyor. Kırmızı kantaron yağı sür randevu bulana dek. Ayrıca durumun kötü değilse özel bir hastanede profa gözük
Çok oynama günlük ılık duş al zaten sen farketmeden 1-2 güne geçer farkına bile varmazsın
ilk defa böyle bir şey olduğu için endişelendim, dışardan hissedebiliyorum ve belirgin bir şekilde görebiliyorum çünkü, şu an yatakta sağa sola dönerken bile ağrıyı hissediyorum
Dediğimi yap 1-2 güne geçer bende ara ara oluyor hiç hatırlatmadan kayboluyor
internette sıcak su oturma şeyi gördüm, sanırım küvet gibi bir yere ılık su koyup içine oturmak mı bu, işe yarıyor mu bu?
Ilık duş ta olur oturma şart değil rahatlatır ama elinle oynama
korkuyorum ya
Korkma niye korkuyorsun yaş kaç o bir kere çıktıysa ara ara çıkar ben daha hiç doktora gitmedim dediklerimi uygularsan çıktıkça erkenden kaybolur
yaş 26 ya, hiç böyle şişkinlik vs olmamıştı, kabızlık ve zorlamadan bazen nadir kanama olur giderdi ama ben ilk defa dışarıya doğru bir şişkinlik gördüm bugün sabah azdı şu an büyümüş gibi geldi hatta gün noyu da çok ağrıdı rahatsız etti beni yürürken otururken
1-2 gün rahatsız eder dediğin gibi yatakta falanda eder kötü ama geçecek korkma yani rahat ol stres yapma
geçer inşallah ya
Geçer değil seninle kalmaz geçecek tabi stres yapma yeter rahat olursan daha çabuk geçer aklın orada olursa kontrol eder durursun geçmez
Çay ağacı kremi kullan iyi gelir..
ya şişlik baya çok gibi sabah bu kadar değildi beni korkutuyor, endişelenmeli miyim
Yok meme yapmış... kanama olabilir gene... çay ağacı kremi faydalı... bu süreçte bal ya da kepek karisimi birşeyler karıştır ye.
eczaneden krem vs alsam işe yarar mı acaba
Eczanede basur için krem verirler ama ne kadar faydalı bilmem.. iç jemoroit ve dış vardır.. seninki meme yapmış ameliyat son çözüm ama düzelir dert etme... krem resmi Atayim çay ağacı kremi yaz ya da internete düzenli kullan düzelir.
ameliyattan korkarım ya, birde bu sonsuza kadar böyle kalır mı yoksa bu kendiliğinden iniyor mu ya da kayboluyor mu
Kaybolur... zorlamadan kaynakli. tahıllı yiyecekler ye.. gazlı içecek içme. sebze tüketimi olmalı...
sorması ayıp, büyük abdestimi bugün korkudan yapmadım ama yarın kaçarı yok yani daha da büyünesine sebep olur diye korkuyorum ama yapmazsam da kabızlığa döner yine diye korkuyorum
Yapmassan kabiz artar zaten.. yanma var mı WC. den sonra
küçük abdestte olmadı
Korkma bol sivi tüket.. sebze meyve ağırlıklı beslen... ekmek biraz yeme.
teşekkürler, ne kadar sürede iner şişkinlik, baya nohut tanesi kadar çünkü dışardan görülüyor
Onun için dediğim gibi çay ağacı kremi kullan bir haftada düzelir... korkmassan temiz bir beze kolonya damlat popona sür biraz yakar ama içeri çeker.. yanma olur ama😀
nerden bulur beni böyle şryler ga
Herkesde var.. beslenme ile alakalı. sanki kanser oldun da isyan ediyirsun.. bunlar sıradan vücut tepkileri... senin yaşam aeklinle alakalı yürüyüş yapmassan hep hareketsiz yaşamdan
Kanaması iyi aktarlara ugra
Rolon ağzı sokarak genişlet basır falan kalmaz
Et girmeyen yere dert girer gell
Katı mı yiyosun