bi insana nasıl nazım geçer istedigimi yaptırabilirim
bazı insanlar herkese böyle nerdeyse
benim kimseye nazım geçmiyor bu nasıl olur
bazı insanlar herkese böyle nerdeyse
benim kimseye nazım geçmiyor bu nasıl olur
insanoğlu çok menfaatçi. senin de ona bir yararın dokunacağını biliyorsa istediğin şeyi yapar. karşılığı olacak yani. işte buna nazı geçmek deniyor. en iyisi şu hayatı kimseye borçlu kalmadan tamamlayabilmek
+ 1000 000
güzel veya cilvelidir
cilvem yok nasıl olur bilmem ama güzel sayılırım bu yetmiyor galiba
illa kırıcı mı olmam gerek mi
nazının geçmesi demek hatırının geçmesi demektir. sen de nazını çekeceksin ki karşı tarafta çekecek. ha bir de kıyamadıklarımızın nazı geçer bize saflığına masumluğuna kıyamayız
Cevap
4Cevap
Birine nazının geçmesi seninle alakalı bir durum değil. O kişi seni seviyorsa, mutlu olmanı istiyorsa kendiliğinden kabul eder zaten ufak tefek ricalarını. Yani birine nazım geçsin diye uğraşmaya başladığın anda kendini sevdirme çabasına da girişmiş olursun. Ve bu çok yıpratıcı olur. En doğrusu nazının geçmediği kişileri hayatından çıkar. Hem kendine olan saygın zedelenmesin hem de hayatında sana gerçekten değer verecek insanlara yer açılsın.
bir bu hayatta iştedini baban yapar birde kocan baska kimse yapmaz
babamdanda nazım geçmiyor emin ol
kızkardeşim var onun her istediği yapılır iyide olsa kötüüde olsa
biz orta halli aileyiz zengin degiliz ama fakirlik görmedik yokluk görmedik çok şükür kızkardeşim pahalıda olsa küşükken bir eyler alırdı oyuncak falan hatta benimkileride sahiplenirdi annemde babamda bişey demez alsın falan derdi sonra 2 kardeşim var benden küçük 2side ehliyet aldı ben alıcam falan dedim sen ne yapacan falan dediler halbuki onlar ne yapacak arabaları bile yok ama ehliyet var naz
nazım geçmiyor işte bu heryerde böyle kocamada geçecegii sanmıyorum
arkadaşlarımdada böyle
senin kocaya gitme vaktin gelmiş belki ondan almıyorlar kocası alsın diye..bir de ev en küçük olacaksın isyerinde en büyük yoksa olmuyor:):)
o dedikleirm küçük degil ama
benden 1i bir yaş biri 2 yaş küşük
biz be. kardeşiz onlardan küçüklerde var
evlenme derdim de yok kimse neden evlenmiyorsun diyemez gayet rahatım emin ol üniversitede okuyorum
para kazanıp kendi ihtiyaçlarını karşıyacaksın sonuçta babanda hepinizin istedine yetişemez
bi bana yetişmiyor emin ol ama şu var ben onlarrın hep gözü önündeyim üni yanlarında okuyorum bir kıymetim yok ailemden hoşnut degilim bu dogru
yaş kaç ki sizin:?
22
bizim apartmanda bir kız var oda sen gibi hep dert yanar bana kimse ilgilenmiyor herkez bagırıp çagırıyor diye ben kızı bir işe kodum bin tl maaş alıyor şimdi valla evde şuan kız çok rahat nerkezde artık onu sayıyor
bilmiyorum belki öyledir sürekli evdesin hep bana bir şeyler yaptırıyorlar yapmıcam diyemiyorsun aslında bir işe girsem iyi ama okuyorum hem hemdeanneme yardım ediyorum evde iş bitmez ama yaptıgımıda görmüyorlar kıymet bilinmiyor sabahtan akşama evdeymişim bütün gün yatıyormuşum annem böyle der ama öyle degil evişi hep benim başımda çünkü evin büyügüm yapmasam bir sürü laf yapsamda görülmüyor bütün gün evde yatıyormuşum bu laf işte anneme acıyorum bende yetişemiyorum evişine ama kıymet yok işte
Mesela benim kuzenim var kiz kuzen nazi geciyor valla ne diiim ne istese yaparim alirim
Kendini sevdirsen nazın gecer tabi
ah ah aynı dert bende var:(:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar