Nasıl manipüle edersiniz karşınızdakini?
Bir tartışmada haklı da olsam karşıdaki konuşmama bile izin vermeyip kendini savunup haklı durumuna sokmasını çok iyi biliyo.. genelde cahil insanlar çok iyi bilir böyle yapmayı..!
Ben nasıl kendimi daha iyi ifade edip savunabilirim peki? Kendimi nasıl geliştirebilirim bu yönde? Yardımcı olursanız sevinirm!!!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konuşmayarak
Karşıdaki savunmasını yapsın ben bir şey demeyim mı yâni. Susunca kendini haklı zanneder o zaman karşıdaki
Konuşmana izin vermiyorsa bu manipüle değildir, konuşmak istemiyorsundur. Ben çok yaşadım haklı olduğum hâlde haksız gibi gösterilmeyi ama bir gün olsun susmadım.
Lafı ağzıma tıkayıp kendini savunan, diyeceklerini dedikten sonra da çekip giden çok oldu. Nasıl susmadın? Kendini haklı çıkarabildin mı ve nasıl yaptın bunu?
Lafı ağzına tıkmasına izin vermeyeceksin işte. Gerekirse bağıracaksın.
Karşımdaki insan büyüğüm olunca yapamıyorum işte
Her büyük saygıyı hak etmez. Haksızlık yapıyorsa kendini savunacaksın. Geri durmayacaksın.
Orası Öyle de sonra ben haksız durumuna düşüyorum maalesef. Kendimi savunduğum oldu zaten. Sonra ben terbiyesiz oldum
İnsanlar böyledir. Haksız olduğunu kabul etmek istemez.
Evet, egoist insanlarla bu problemi yaşıyorum zaten. Sürekli kendini üstte görüp haklı çıkarmak için her türlü yolu dener ve bu insanlar manipüle etme konusunda iyidir..
Dün bana yapılanı anlatıyorum.
Karşının unutkanlığı kullan.
"Konuşmuştukya bunu. Böyle yapacaktık. Ne çabuk unuttun".
Adamın özgüvenini yok ediyorsun
Nasıl yapı cam onu? Ayrıca başka ne yapabilirim?