TEKRAR NASIL KİLO VERECEĞİM?

Ben 2019 da 153 kilo ile tüp mide ameliyatı oldum ve 84 kg ye kadar düştüm. Hayatımda full time sürekli hareketli ve ayakta olduğum bir işte çalışıyordum. daha sonrasında 2022 yılında safra ataklarım yüzünden safra kesem alındı. O sebeple mi bilmiyorum ama son 3 senedir tekrar kilo aldım ve şu an 120 kiloyum. Ama sorun şu ki yemek yiyemiyorum. hiç bir yemeğin aşırı lezzetli gelmemesi ve çabuk tıkanmamamdan kaynaklı çabuk doyuyorum şöyle söyleyeyim 1 porsiyon yemek söylesem midem tolere etmez ve hemen doyarım bırakırım masadan kalkarım. ama anlamsız ve fütursuzca neden kilo alıyorum anlamıyorum. İnsanlar yemekten sanıyorlar sonra bi bakıyorlar yemek yemiyorum şaşırıyorlar. midem yemeği tolere etmediği için abur cubur ve kola tarzı şeyleri kabulleniyor ama onları da çok yemiyorum. Kontrollerde su içmediğim için böbreklerim biraz problemli çıkıyor onun dışında pek bişeyim yok. bide kahve bağımlısı sayılırım ve şekerli içiyorum. şimdi arkadaşlar ben tekrar hızlı bşr şekilde kilo verme işini nasıl yaparım bu sefer tamamen kendi çabamla olacak.

TEKRAR NASIL KİLO VERECEĞİM?