Güncellemeler
+1 yıl
Elimde degil herseye takiliyorum boyle durumum ilaclik mi fayda edermi
Çok takıntılıyım herseye takılıyorum ve carpinti uyuyamama takilmicak seylere bile ilac takintilarimi giderirmi arkadaslar mesela. esimin telde yillar once baska sehirde calistigi adam aramis buda kaydetmis 4 dk konusmuslar diyorum nosunu nasil buldu acaba bunun buna takildim uyuyamiyorum esimede sormaktan cekiniyorum nasil sorcam kiziyo neyi kurcaliuosun diyo ama cok huzursuzum sıkıntı basıuo. Yani neden herseye takiliyorum psikiyatriye gitsem ilac fayda edermi surekli biseylere takiliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Önceden de var miydi bu durum bilmiyorum ama uzmana gitmek en doğrusu.
Uyuyamiuorum ya carpinti sıkıntı takintidan ilacla grcermi ilaclik mi acaba niye aramis nerden bulmus numarasini diyr dusunup duruyorum
Belki ilaçsız geçer ertelemeden bir uzmana başvurun
Yok gecmiyo herseye takiliyorum boule mutlaka eşime nawil sorcam bilmiuorum kizar 😶
Neyi nasıl soracaksiniz
Teline eski calistigi adami kaydetmis erkek arkadasini aramis buda kaydetmis seneler onceki Yozgatta calisirken 2015 yilindaki sonra Ankara'ya gelmistik diuorum nerden buldu nosunu neden aradi acaba filan
Ne önemi var.
Bilmiyorjm ama icim icimi yiyo takintidan yatamiyorum carpinti sıkıntı 😪
Bak bence hayatında bariz kafana takacagin bir şey yok bunları dert ediyorsunuz.
Herseyw takiliyorum boyle esimde bunaldi ilacla gecermi bu
Geçer geçer neden gecmesin
Ilaclik miyim acaba takinti ilaci icsem gecermi bu olaya takilmak normal mi esime sorsam kizar ne diye sorcam onuda bilmiyorum
Uzmanlık alanım değil ne desem yalan olur uzman daha iyi bilir
Piskiyatri doktoruna gidin
Uyuyamiuorum ya carpinti sıkıntı takintidan ilacla grcermi ilaclik mi acaba niye aramis nerden bulmus numarasini diyr dusunup duruyorum
Eşime nasil sorcam 😪 kizar
Günaydın
Iki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
Ne dicem ne sorcam nasil sorcam
Bir bahane bulup sorun
Nasil ya 😪
Birazcık akıllınız kullanın
Akil mi varki ya off takintidan yatamadim
Neden yatamadınız onu açıklar mısınız
Takintidan niye aramis nerden bulmus nosunu diye dusunce takintidan yani insan buna takarmi ya 😑
Boşveriniz kafa takmayın
Elimde degil durumum ilacla gecermi boyle herseye takiliyorum
Kendinize güvenin , rahat olun
İmanlı biriysen namaz kıl, değilsen yoga yap
cekilmezsin esine sabirlsr diliyorum
Elimde degil takinti ilaci mi icmem lazim ki kendimde huzursuz oluyorum eşime nasil sorcam bilmiyorum
Numarasini nerden bulmuş niye aramiş
Şu an beni darladin. dunya guzeli olsan bile senle evli kalmazdim
😪ilaclik miyim acaba takintiLrim ilaclik mi uyuyamadimda kendime engel olamiuorum
sizin cinsel hayatta yok o zaman. bitmis ki siizn evlilik hayati
Esimin telini cok kurcaliyorum bazen soruyorum ne konustun bunla diye sorduklarim oluyo. Oda kiziyo bana zoruma gidiyo diyo ne konustun ne ettin diuince diyo ama bayan olunca soruyorum takildigim kisi olursa. Teline bakmasamda yapamiuorum istek bende yok dogum yaptim takinti kaygilarim artti 2 aylik bebek ve ben ilac baslicam psikiyatri.
Allah bagislasin. su an lohusasin ok de. boyle yaparsan aldatilirsin
Neden 😪
Ya cok kiskancim cok is arkadaslariyla telde konusmasini mesajlasmasini kaldiramiuorum kiz hal hatir mesqji atiyo ariyo cildirdim subesi degismis sana ne dedim esimin hal hatirindan esimde gizledi gizli yazdi tuvalette. Dedim bagirdim sen kizarsin diye gizledim dedi kiz kusura bakma halini hatrini sormak icin yazdim yazmisti
Esim cocuklarimin gelecegini dusunuyorum ay basini dusunuyorum kirayi filan hesap kitap dusunuyorum senin aklindan gecenler benden gecmiyo diyo gunahimi aliuon diyo cocuklarima bana ihanet etmez yapmaz desene diyo ama eskinin kotü anilari tetikledi bu aldatilma kaybetme korkularimi tKintilarimi
Bunlari filan soruyorum diye kiziyo arama kayitlarina bakiyorum evet telini kurcalarim ne konustu sorarim sormazsam icim icimi yer. Kaygilarim artar evhamlanirim. Esimde anlayisli degil oda herkesi kulp takiyosun diye ee bende kiz arkadas istemem diyorum işi işte biraksin istiyorum aşamıyorum
sacmaliyorsun. seni birakmadigina sukret.
😪aşamıyorum bende zoruma gidiyo telimi kurcamalan ne konustun demen diyo napicam takinti derecesindeyim telini kontrol etmesem önüne gecmesem aldatilcak gibi hisseduyorum kendimi
aldatilmaknistemiyosan ilgi goster takinti degil.. az se. ksi ol
Ya is arkadasiyla diyelim 10 dk 20 dk konustu meraktan catliyom ne konustu diye sordugumdada tepki gosteriyo kimim ben diyorum kimsen kimsin diyo
ask mesk degil heralde
Degil belkide ama bende korku olustu korkuyorum kizin mesaj atmasi esime hal hatir sormasi istemiyorum dedikce bana sen takintilisin ruh hastasi muamelesi yapmasi zoruma gitti simdi hrrseyini sorguluyorum kziiyo
esininde hosuna gidiyo o kiz belliki
Su an psikiyatri acildeyim Allaha havale ettim carpinti panikten duramiyorum konusma dedim işi işte birak gizlice konusmus banada konusmadim dedi yalan soyledi mesaji gizledi ben gorunce panikledi kizi aradim rezil ettim gelen mesajda hal hatir mesajiydi senin olay cikarcagini bildigim icin gizledim dedi cok asiri tepki veriyorum biliyo ama konusmasaydi saysaydi beni elin şırpıntisi icin
kiz ciddi misin gulecem gulemedim valla.. filimlerdeki oyy oluyim ben numarasi yapan kadinlar gibisin
Vallaha acilden geldim simdi eve panik atak takinti vesvese hasta yapiuo beni 😪
eee ne oldu hic biseyin yok. belki bi serum takip gonderdiler. boyle kendini yok ediyosun
Psikiyatriye gonderdiler hafta ici psikolog esliginde goruselim dedi kafam yaniyo o gunden beri atak geciriyorum surekli. Adam beni takmıyo bile onu deve kendimi pire yaptim degerim kalmadi 😪
hata ediyosun kendini degersizlestiriyorsun
Evet 😪 kendimi sevmek deger vermek istiyorum depreysondan cikamiuirum rahatsizim dimdik ayagimin ustunde durmak yikilmamak istiyorum ve evde hep panik halindeyim telini eline alsa panik oluyorum carpinti kaygilarim artiyo
Ve engel olamiyorum duygularima dürtülerime hislerime yasadigim korkulara her an aldatilcam kaygisina kontrol etmeden duramamaya kendimi sevmek istiyorum kendime deger vermedigimden kaynaklaniyo bence bunlar nasil kazancam bu degeri nasil kendimle mutlu olacagim ben
soyle dusun sen bu adami seviyomusun?
Ya sevgidende kaynakli degil ama ayakta durmasini dik durmasini bilmiyorum yikılıyorum kendime deger versem eminim o kadarda takmam onu yoksa oda benim gibi siradan biri ama sanki o padissah ben köle gibiyim kendimi bu kadar degersizlestirdim ondada.
enteresansin. mesajdan yaz bari yorumlari sasordim artik
Dusunsene kendini seven insan once ben demezmi kendine deger vermezmi eş için paralanmakda ne. Hani ne faydasi var bana. Kendimi sevmek istiyorum bi laf var ya kendine. deger vermeyene kimse deger vermez diye cidden ben kendime nasil deger kazanirim bilrmiuorum
Bazilari var o kadar guvenirki kendine giderse gitsin o beni kaybeder derler aldatan bile benim kadar takmiyo ben aldatilmadan depresyondan cikamiyorum surekli atak geciriyorum
degis
Bende degismek istiuorum
iyi yap o zaman
sen kilolu bakimsiz miydin ya bu kadar ozguvensiz olma sebebin ne
Yoo degilim ama kendimi begenmiyorum guzel oldugumu bilsemde ruhumu buna inandirsmiyorum
Benligimle savasiyorum
kilolu musun sebep ne
Degilim ama ozguvenim yok bagimli kisiligim var depresyondan cikamiuorum
cikmak icin istemen gerek? istiyor musun
Yapamiyorum olmuyor hemen yikiliyorum en ufak olayda iradem cok zayif demekki daha kotu olaylar yasasam kafayi yerim.
mental destege ihtiyacin var. sen ne mezunusun?
Lise. Psikolog destegimi lazim ama oyle degil mi kendine deger veren seven insan esinin pesine duser mi once ben demez mi sagligindan olasiya gidermi
sagliktan otesi yok. senle bir ara konusalim kendine gel
Evet yok eşde destek degil Kafami kaldiramiuorum surekli aglama atagi panik geciriyorum cok takintiliyim
instan varsa verde beni dinle kendine sukret
Instagram eklim erkek profil benim at
Kiza bakmak icin acmistim hesap
ben istiyom sen benden istiyon napicaz senin bu huyunu soylede ekliyim
Sesi mi duyuyon
Erkkmi arayan
Erkkse niye taktnki
Bilmiyorum taktim numarasini nerden aldi niye aradi acaba diye taktim yatamadim cok huzursuzum
Numarasını nerden bulmuş niye aramış 😪 ya ufak seylere takilirmi insan huzursuzluk yaparmi esimede yansiyo simdi nasil sorcam ben
Yani bi supenmi var