kalp ritimleri bozulur kendini kasmaktan saçlar dökülür tabi genetik yatkınlığada bağlı ama en olası ihtimaller saç dökülmesi, zayıflama, kalp problemleri olur vücuttan çok zihinsel olarak çökersin oda ani ataklar, ani duygu patlamaları, herşeye nötr kalma gibi şeyler
Benim geçecek gibi değil bana yardım edicek bu cehnnemden kurtaracak biri vardı kaybettim Allah belamı versin 😭😭😭 çok acı çekiyorum öleceğim bu gidişle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşırı stresten ölmez insan. Stres beraberinde başka hastalıkları getirir. Onlarla uğraşır durursun.
Ne gibi hastalıklar mesela
Tansiyon mesela
Kötü mü öldürücümü
Beyin kanaması ve felç riski var
Oha ciddimisin
Peki tansiyon ne zaman çıkar hangi yaşta
boş ver sen bunlara ne takılıyorsun? Kaç yaşındasın
Ondokuz çünkü bu problemleri yaşıyorum geçmiyor
Bu yaşta olmazsın bişey vücut tolère eder. Ama stresi azaltmayı öğrenmelisin.
Nasıl
Bu yaşta ağır hasta olanlar var ona bakarsan
vücut erken çöker en fazla diye bir şey diyemem ama çok aşırıysa vücudun çabuk çöker
Çok aşırı öyle böyle değil çöker derken neler olur mesela
kalp ritimleri bozulur kendini kasmaktan saçlar dökülür tabi genetik yatkınlığada bağlı ama en olası ihtimaller saç dökülmesi, zayıflama, kalp problemleri olur vücuttan çok zihinsel olarak çökersin oda ani ataklar, ani duygu patlamaları, herşeye nötr kalma gibi şeyler
Desene bitmisim ben haberim yok
niye ki
Stres üzüntü pişmanlıktan falan
yakın bir zamanda yaşadıysan atlatamıyacak hiç bitmeyecek gibi olması normal ama zamanla aşarsın bende öyle düşünüyordum 2-3 sene sürdü geçti
Benim geçecek gibi değil bana yardım edicek bu cehnnemden kurtaracak biri vardı kaybettim Allah belamı versin 😭😭😭 çok acı çekiyorum öleceğim bu gidişle
başın sağolsun
Kaybettim derken konuşmayı sonlandırdı ama gerçekten de kaybettim her an ölebilir
kendi sonlandırmış yani seni bırakan bir insan için üzülmen mantıklı değil
Üzülüyorum 😭😭😭 onun kaybettim kendim yüzünden yakında öleceğim bu gidişle stresten üzüntüden
ne kadar oldu
Bir yıl dir bu haldeyim onu kaybedeli 2 gün oldu üzüntüden mahvolmus durumdayım 😭😭
1 yıldır bu haldesin ama olay 2 gün önce olmuş başka bişey var ozman
Bir yıldır majör depresyondayım o tek ilacım tek mucizemdi ksybettim o kadar üzülüyorum ki öyle böyle değil uyuyamıyorum
hepsi geçer merak etme olay yeni olduğu için böyle atlatamıyorsun
Olay yeni değil geçmez geçecekti ama o kişiyi kaybettim
@anhur hesabını kapatmıştım biliyorum lütfen gör sesimi duy
yaşadığın olayı bilmiyorum yani bilmeden bişey demek zor
O zaman yeni deyipte geçecek deme bazı şeyler geçmiyor
ben 2 gün oldu deyince öyle dedim
Aynen ölürsün seneye
Soruma ciddi cevap verir misjn
Bişey olmaz
Erken yaşta kanser riskin artar
Erken yaşta mesela kaç yaşında
25 30