Benim bazı arkadaşlarım 30 yaşına gelse de sivilce sıkıntısı yaşıyor.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim bazı arkadaşlarım 30 yaşına gelse de sivilce sıkıntısı yaşıyor.

Bunun bir yaşı olduğunu düşünmüyorum sivilce bana göre her yaşta olabilir sivilce olmaması için stres sıkıntıdan uzak durmak gerekiyor yediğimize içtiğimize dikkat etmemiz gerekiyor Bir de yattığımız yastığın kesinlikle temiz olması gerekiyor bunlara dikkat ettiğimiz sürece sivilce sorunu büyük bir miktarda ortadan kalkıyor
beslenmeye bağlı olarak bu durum değişir. şekerli veya yağlı şeyler yeniyorsa düzelmez. düzenli cilt bakımına rağmen devam ediyorsa doktora görünmek en mantıklısıdır
Cevap
4Cevap
23 yaşındayım, bu sadece yaşla ve hormonla ilgili değil. Genetik ve başka faktörler de var kişisel bakım gibi. Benim yağlı bir cildim var ancak gün içerisinde birkaç kez yüzümü yıkarım, sabahları da krem sürerim. Yastık kılıflarımı en geç 2 haftada bir değiştiririm. Her akşam meyve tüketirim ve cips gibi yağlı yiyeceklerden kaçınırım, kola içmem. Bunları uygularsan sivilcelerinde ciddi oranda azalma görürsün. Benden tavsiye.
30 yaşına geliyorum hala var. Bitmiyor. Ergenlik falan diyorlar alakası yok. Yediklerimiz dokunuyor işte bu kadar net.
Ergenlik dönemi bittiğinde normale döner ama çok yağlı yiyecekler tüketiliyor ise yine sivilce çıkar tabi
Bunun yaşla bir ilgisi yok sağlıksız beslenme sivilce çıkarır bence ben öyle biliyorum.
Hayır hiç alakası yok
Keşke hiç oynamasaydım 26-27 yaşında sona eriyormuş ergenlik tam olarak bittiği için. Oynadım cildini cilt bakımı yapacağım diye boş yere
20 li yaşlara kadar
Benim 26-27
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?