35 aslında yaşlılık yaşı değil:) tam tersine genelde erkeklerin en olgunluğa ulaştığı dönemlerden
yaş aldıkça yaşlanacağız yüzümüzde vücudumuzda değişimler olacak kırışıklıklar, beyazlıklar... Yaşınızdan daha büyük gösteriyorsunuz diye kendinize haksızlık etmeyin ki bu tamamen psikolojik bir yanılsama da olabilir
Şimdide inanın iletişime geçmek isteyecek sizi beğenecek insanlar karşınıza çıkar çünkü 35 yaş geç bir yaş değil yaşınızdan daha büyük dursanız bile değil
Gençlikteki karizmaya kimse istese de dönemez ayrıca o o zamanın bir lütufuydu
0
4 Yorumla
Soran
11 dk
Mesela o değil dogal bir evre olsa kabul benim durumum başka
Şöyle düşünün daha 35 yaşındasınız ama yanaklarnız yetmişlik dede gibi ve etrafındakiler ben olsam gider estetik yaptırırdım çok kötü duruyor diye başınızın etini yiyor ister istemez takılıyorsunuz başkalarının ne dediğinin bir önemi var mı hayır yok ama bazen aynaya baktığınız zaman daha bunun için çok erken diyorsunuz neyse teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
35 aslında yaşlılık yaşı değil:) tam tersine genelde erkeklerin en olgunluğa ulaştığı dönemlerden
yaş aldıkça yaşlanacağız yüzümüzde vücudumuzda değişimler olacak kırışıklıklar, beyazlıklar... Yaşınızdan daha büyük gösteriyorsunuz diye kendinize haksızlık etmeyin ki bu tamamen psikolojik bir yanılsama da olabilir
Şimdide inanın iletişime geçmek isteyecek sizi beğenecek insanlar karşınıza çıkar çünkü 35 yaş geç bir yaş değil yaşınızdan daha büyük dursanız bile değil
Gençlikteki karizmaya kimse istese de dönemez ayrıca o o zamanın bir lütufuydu
Mesela o değil dogal bir evre olsa kabul benim durumum başka
Orasını anladım geçmiş olsun ama daha yaşlı durmasına rağmen çekici çok insan gördüm kendinizi boş yere üzüyorsunuz
Şöyle düşünün daha 35 yaşındasınız ama yanaklarnız yetmişlik dede gibi ve etrafındakiler ben olsam gider estetik yaptırırdım çok kötü duruyor diye başınızın etini yiyor ister istemez takılıyorsunuz başkalarının ne dediğinin bir önemi var mı hayır yok ama bazen aynaya baktığınız zaman daha bunun için çok erken diyorsunuz neyse teşekkür ederim
Anlayabiliyorum durumunuzu:/ yüzleşmesi zor olmalı ama hayat bu kafaya takmanız bu saatten sonra sadece size zarar rica ederim
Takıldığın tek şey bu olsun. 46 yaşındayım çok şükür sağlığım yerinde gerisi boş hayat her şekilde devam ediyor
Herkese bu kadar çok anlam yükleme.
35 yaşında 3 oldum ne
Yazdığımı site çevirmiş sadece çöktüm olarak anlayın
Normal olarak
Değil canısı bu başka sürekli kilo al ver al ver yüzüm düştü
Yaşlandıkça her anlamda sana olan ilgi azalır kabullenmelisin. İlgi bağımlısısımısın?
Yok sadece bu olduğumdan geç gösterirken yanaklarımın sarkıp, +20 eklenmesi zoruma gidiyor. Sadece 1 kişi ilgi göstersin isterim o da yok zaten
hala gencsin.
ifsalandık
Yanıyosun 😉
Gencim yaşıtlarıma göre sadece aşırı kilo al ver yanaklarım sarktı yaşlı gösteriyor
Ne hastaliği