Sağlık 3 sa Gece gece uyuyamadım kalp çarpıntım var neden olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 İki saat önce falan tatlı yedim ondan mıdır ki? Güncellemeler3 sa Midem de bulanıyor Gece gece uyuyamadım kalp çarpıntım var neden olur? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Kenzo16 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% 3 sa Bendede oldu klimalardan 0 2 Yorumla Soran 3 sa Klima yok bizim evde Yorumla Kenzo16 3 sa Dışarda otobüsse arabanızda ya da hap kullanıyorsan yapar Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 3 sa Tatlı tetikleye bilir. 0 3 Yorumla Soran 3 sa Ondan o zaman ya Yorumla birileriştenokta 3 sa Dürüm bir şey yapar mı? Yorumla AykAnk06 3 sa @birileriştenokta Yok... Yorumla
Cardi6334 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 3 sa Yoksaaa ^zdın mı ahhshshs 0 3 Yorumla Soran 3 sa Mal mısın Yorumla Cardi6334 3 sa Ablacım sadece soruydu be ahhshshsh Yorumla Soran 3 sa Soru sorma sen Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 3 sa Tarihi mi geçmiş 0 2 Yorumla Soran 3 sa Hayır Yorumla Yolgezer72 3 sa Dokunmuş Yorumla
Almanci49 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 65% 3 sa Geçmiş olsn 0 1 Yorumla Soran 3 sa Teşekkürler Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 3 sa Çok mu 0 2 Yorumla Soran 3 sa Çok mu ne kanka ne tatlı yedim diyorum Yorumla Handsomee06 3 sa Çarpıyor Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 3 sa Sağlık konusunda 802 cevap paylaştı. Cokmu yedin 0 2 Yorumla Soran 3 sa Çok ya da az yedim demiyorum tatlı kapl çarpıntısı yapar mı diyorum Yorumla styxworld 3 sa Çok yediysen yapar Yorumla
Black_vortex Takip Et Xper 4 Yaş: 25 3 sa Sıcaktan 0 7 Yorumla Soran 3 sa Sıcak değil Yorumla Black_vortex 3 sa Sogukmu Yorumla Soran 3 sa Değil Yorumla Black_vortex 3 sa Klimamı var Yorumla Soran 3 sa Yok Yorumla Black_vortex 3 sa Güzelim söylesene Yorumla Soran 3 sa Dayı ne diyeyim söyledim ya zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Geçmiş olsun doktora git
Bendede oldu klimalardan
Klima yok bizim evde
Dışarda otobüsse arabanızda ya da hap kullanıyorsan yapar
Tatlı tetikleye bilir.
Ondan o zaman ya
Dürüm bir şey yapar mı?
@birileriştenokta Yok...
Biraz kalk dolaş şu iç hava al