Ailesi istemiyordu evli değiliz, benimkilere söyleyemedik, aldırdık, sonra kavga ettik onunla da ayrıldık ama o anneme yazdın, annem üzüldü diye benim yanımda olmuyor. Çok ağrım ve kanamam var, yemek falan hiçbir şey yiyemiyorum, çok kötüyüm psikolojim çok kötü, ne yapacağım bilmiyorum, ailem de yok.
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu durumda senin yanında olmayan erkeğin erkekliğini söksünler emi
Onlar yüzünden aldırdım bide bana istiyorum dedi arkadaşıyla mesajını okudum mantıklı olan aldırmak yazmış aileside istemiyodu benim ailam baskıcı duyarlarsada kötü olur diye ama mahvoldum ve asla yanımda değil
Geçmiş olsun çok zor bi psikoloji🙏🏻kendine dikkat et
Neden peki bu karar demiyorum belli korunmasız ilişkiye giren kadın sonuç bu erkek milleti güven olmaz
Ailesi bakanazsınız daha atanmadınız bizden bi yardım beklemeyin önce hayatınızı kursaydınız vs şeyler söylediler istemediklerini belli ettiler yani içim yana yana aldırdm ve çok kötüyüm
Aynen öyle beklenen bir durum bu ama bunu biraz psikolok eşliğinde atlatırsın bir iki seans al özelden. Eşinde gelsin. Kaç gün oldu peki
Yanımda değilki ayrıldık ev tutmuşlardı evlencektik kavga ettik bende istemiyorum dedim evi falan hemen iptal ettiler psikolojim kötü kavgayı kaldıramadığım için öyle dedim dedim asla yanıma dahi gelmiyolar kanamadan ölücem
Kaç gün oldu ve nerde aldırdın
5 gün oluyo özelde
Bu kanama daha surer iyi beslen biraz zinde ol cokersin sonra
Aldırma kolay sonradan çıkıyor işte
T. Et arada yanlız birakmayalim seni
Ben bu konuya çok üzüldüm şu an babalık herkese nasip olmuyor maalesef adamlık da öyle
Ilk zamanlarda zaten olur bu durumda arkadaşların sana yardımcı olmalı
Başka şehirdeyim tek başımayım aileme söyleyemiyorum ne arkadaşım var ne başka bişey sadece o ve ailesi vardı onlarda asla sormuyolar evde ölüp gidicem
Istersen burada derdin sıkıntın anlat belki birazcık rahatlama olur ama birazcık uzun sürer
Erkeklerin hepsi böyle mi acaba diye içimden geçiriyorum şu an vallahi
Adam altına nikahsız yatarken bize mi sordun
Pazarda kürtaj ne arar la
Bebek katilisiniz yani 😏😏
Ayrıldınız dimi
Başka rock! bul
Senin için değil de çocuk için üzgünüz
Kız çocuklarının diri diri gömüldüğü cahiliye dönemlerine geri döndük işte bu yüzden bakire olmayan bir kızla evlenilmez
İşin zorrr
Ayrldnzmı