3 sa

Çok nadir görülen sarkom kanseri genç yaşta gelince hayatınıza ve ilişkilerinize nasıl devam ederdiniz?

Çok az görülen bir kanser tanısı aldım … gayet sağlıklı ve hiçbir şeyim yoktu. Acıdan bir dönem sarhoş olsam da atlatmayı başardık.

Kanserin hep sağlıksız, zararlı beslenen, zararlı alışkanlıklara sahip insanlarda görüldüğünü sanırdım, hayat beni inanılmaz bir şoka soktu.

Çok sağlıklıydım ve kanser geçirdim (sarkom kanseri). Diğer kanserlerden farklı olarak çocukluk ve yetişkinlikte rastlantısal olarak çıkabiliyormuş … yani kötü bir piyango..

Siz olsanız ne yapardınız? Bir sabah kalktınız, balon gibi şiş bir kol? Hastanenin yolunu tuttunuz acı içinde ama her şeyiniz normal ve öğrendiniz ki çok nadir görülen bir kanser ve sebebi yok… 😅?

Sevdiklerimle uzun zaman yüz yüze görüşmedim çünkü tedavisi çok zordu ve ağırdı … sizce doğru mu yaptım (bilhassa erkek arkadaşımla yüz yüze görüşmüyorum )

Çok nadir görülen sarkom kanseri genç yaşta gelince hayatınıza ve ilişkilerinize nasıl devam ederdiniz?