Çok az görülen bir kanser tanısı aldım … gayet sağlıklı ve hiçbir şeyim yoktu. Acıdan bir dönem sarhoş olsam da atlatmayı başardık.
Kanserin hep sağlıksız, zararlı beslenen, zararlı alışkanlıklara sahip insanlarda görüldüğünü sanırdım, hayat beni inanılmaz bir şoka soktu.
Çok sağlıklıydım ve kanser geçirdim (sarkom kanseri). Diğer kanserlerden farklı olarak çocukluk ve yetişkinlikte rastlantısal olarak çıkabiliyormuş … yani kötü bir piyango..
Siz olsanız ne yapardınız? Bir sabah kalktınız, balon gibi şiş bir kol? Hastanenin yolunu tuttunuz acı içinde ama her şeyiniz normal ve öğrendiniz ki çok nadir görülen bir kanser ve sebebi yok… 😅?
Sevdiklerimle uzun zaman yüz yüze görüşmedim çünkü tedavisi çok zordu ve ağırdı … sizce doğru mu yaptım (bilhassa erkek arkadaşımla yüz yüze görüşmüyorum )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Zor vallahi ne düşünebilir ki insan
Evet maalesef piyango bana vurdu, hayatta her şey varmış 😅 teşekkürler 🙏🏻
Teyzemi geçen sene başka bir tür kanserden kaybettik; daha gençti, ama 4. evre kanser olması, o hastalıkla uzun yıllar bizimle olması da bir mucize ve teselli idi, nitekim atlatanlar da var çok şükür... İnşallah atlatırsın sen de 😇🌸
Teşekkür ederim 🙂 doktorların demesine göre mucize oldu hayattayım valla çok acı çektirdi ama erkenden bulundu 😅😆
Başınız sağ olsun çok geçmiş olsun 💐 kanserler gerçekten çok özel bir konu ya … çıktıkları yer evreleri türü , bünye derken çok karmaşık bir yapıya sahip oluyorlar
Teyzeniz eminim sizinle vakit geçirirken mutlu olmuştur, insanın sevdikleri ilaç gibi geliyor Allah rahmet eylesin tekrardan 🌺🤲🏻
Rica ederim, erkenden bulunması çok iyi, buna sevindim 🌸
Allah razı olsun 🤲🏻 Dostlar sağ olsun 💐
Öyle gerçekten, hayat dolu biriydi de teyzem...
Evet şansımız oradan yana oldu, ama acılı da oldu 😅 çok şükür geçti gitti ama zaten hepimizin sonu aynı değil mi 🥹
Teyzeniz melek gibi biriymiş belli ki cennet bahçelerinde dolaşıyordur artık bu sıkıntılı ve öngörülemez dünya yerine 🌸💞
Çok şükür 😄 Geç de olsa kaçınılmaz son hiç kuşkusuz...
Ondan şüphem yok Allah'ın izniyle ❤️🌸💐
Evet kesinlikleee 🙂 💞🌸
:)💞💐🌸
Geçmiş olsun bro Allah bi daha yaşatmasın olabildiğince pozitif ol.
Aminn sağolasınn 😄 dikkat edin kendinizee iyi bakın 🌸
Teşekkür ederim bro
tedbiri alıyoruz takdir Allahın artık🙏
Doğru yaa zaten ne yaparsak yapalım bişey olacaksa oluyor biz her günün tadını çıkarmaya bakalım 💪🏻🙂
Kesinlikle umarım nice sağlıklı mutlu yılların olur bro 😇🙏
Geçmiş olsun şimdi nasılsın
Teşekkür ederim :) Doktorlara göre iyi yırttık 😅 hayatıma devam ediyorum ama 1 yıldır tedaviydi ameliyattı derken yıprandım tabii kimseyle görüşmüyorum , cildim saçlarım yüzüm geçici olarak kötü etkilendi anca yeni yeni toparlanıyor 😅
Senin adına çok sevindim 😍
Çok teşekkürler ❤️🙂 umarım kimse karşılaşmaz , farkındalık az olduğu için dikkat etmek lazım, belirti vermeyebilse de hiç geçmeyen uzun süreli ağrı veya şişlik varsa baktırmak gerekir , sağlıcakla kalın ❤️
İyi olacaksın buna inanıyorum ❤️
Destekleriniz sayesinde şimdiden çok daha iyi hissediyorum zaten ❤️❤️
Dualarımdasınnn 😍❤️❤️
çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🌸
Büyük geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Nasıl hastalık bu
Biyolojik olarak hücrenin bölünürken çok zor bir hatayı yapması zaten nadir kanserler olarak geçiyorlar … genelde büyüme çağındakilerde görülüyor ama bu durumda vücut tamamen sağlıklı … sadece bu hatayı yapan hücre tipi çok iyi kamufle olduğu için bağışıklık yok edemiyor erken farkedilip sökülmezse eğer öldürüyor çünkü çok hızlı bölünüyor
Allah şifa versin
Teşekkürler 🙏🏻
Atlattım mi belirtileri nedir?
Evet , genelde belirti vermeyip sinsice vücudu kaplıyorlar ama bende kol sinirlerinin dibinde çıktığı için onları ezmiş bir sabah şişmiş ağrıyan ve felç bi kolla uyandım … biraz şans işi gibi 🥲
Çocuklarda büyüme Ağrıları ile karıştırılabiliyormuş genelde uzun süre hiç geçmeyen ağrı ve sızı yapıyor
Bilemedım