Bakım merkezleri var mı, felç kalanlara kim bakıyor, ailesi olmasa?
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakım merkezleri var mı, felç kalanlara kim bakıyor, ailesi olmasa?
Boyundan aşağısı felç olan ve ailesinden bakacak kimsesi olmayan bir kişinin yalnız bırakılmaması gerekir. Bulunduğu yerdeki sosyal hizmetler birimlerine, belediyenin engelli destek hizmetlerine veya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne başvurabilir. Durumuna göre evde bakım desteği, profesyonel bakım hizmetleri veya uygun bir bakım merkezine yerleştirme gibi seçenekler değerlendirilebilir. Eğer acil bir mağduriyet varsa en kısa sürede sosyal hizmetlerle iletişime geçmesi önemli.
Anladım
Cevap
3Cevap
Rehabilitasyon merkezine verilebilir. Onlar ona çok güzel de bakarlar.
Bir ömür boyu orası bakar mı peki felçli boyundan aşağısı felçli olan kıza
buradan biri demiş kimsede bakmaz diyor bu doğru mu
Peki bakarlarsa ücretlimi bakarlar
Anladım
Allah şifa versin devletin bakimmerkezleri var bukonuyla allakali
Bakim merkezleri bakarmı buradan biri demiş kimsede bakmaz diyor bu doğru ku
Devlet niye var senden benden vergi aliyilar bu gibi durumlarda sev seve bakmak zorunda bunu buraya deyil sosyal medyay tasimalisin yani önce devletin bütün kanalarina başvur ailesi belki bunu yapamaz sen yap sonra baktın sonuç yok al eline telefonu ailenin zorluğunu anlatan ve devletin de bu durumda bişi yapmadığını anlatan video çek ve sosyal. medyay yükle 1 gün içerisinde o kızın hayatını kurtarsin devlet yoksa millet var
Bukiza yardım edebilecegin halde yardım etmesen çok büyük günaha girmiş olursun onun yerinde bende olabilirdim sende olabiliridin ama şükür iyiz onun yardıma ihtiyacı var bizim pek yapabileceğimiz bişi yok ama senin var
O dediğin kız benim
Nasıl ellerini kulanabiliyomusun yani sen olmanı beklemiyordum
Bi durumdan dolayı sordum karışık bir durum kusura bakmayın
Estafurullah yani sosyal güvenlik merkezine baş vur önce olmadı dediğim gibi yap bu ayıp bişi diyil sosyal medya budurumu paylaş umarım düzelir eski sağlığına kavusurusun
Felç li değilim başka bir durumdan dolayı sordum
Tam olarak anlmadim ama anlmis gibi yapicam😂
Güldüğün şey komik bir durum değil şimdi burada yazarsam herkes görür ben kendimi tavana eşarpla asacağım bu yoldan başka yol olmadığı için eğerki eşarp koparsa boynum kırılıp felçli olursam olacak olan şeyleri araştırıyorum ondan sordum şimdi bunu okuduktan sonra bana deme yapma etme neyin var gibi sorular sormayın bana cevap vermek istemiyorum vermeyeceğim de.
Yok sormiyacagim noldu ya da neden budurumdasin bilemem ama şunu soyliye bilrim ne kendine nede ailene bunu yaşatmaya hakin yok intarmi ediceksin buyur buna kimse engel diyil ama unutma herşeyin bı yoluvardir ve busekilde düzeltilir ama kendi canina kiyarsan bunun ne affı nede düzeltilecek bitarfi olmaz sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama duzelte bilecegine eminim
Düzeltilebilecek bir durum değil kimse bana yardım edemez artık aileme asıl yaşarsam yük olurum küfür hakaret ederler ölürsem ya da felç kalırsam benden kurtulurlar zaten bu dünyada cehennemi yaşıyorum öteki tarafta da yaşasam bile yanacağım için intihar etmem birşeyi değiştirmez başka çarem yok benim.
Valla ben neler neler yaptım da düzeldi hayat mucizelerle dolu ve herkes hatta yapabilir herkesin sorunları var sıkıntıları var belki senden daha zor durumda olanlar var ama yılmadan hayatı yasiyolar
Ben onlar gibi değilim herkesin sıkıntısı kendisine özel ben bu saatten sonra ümidi ki kestim zavallı bir boka yaramayan bir kızın tekiyim benim için ölüm bir kurtuluş benim mucizem yok
Çok zor Allah yardımcısı olsun
Amin çok zor 😭😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?