Neden aileler bakamayacağı çocuğu doğururlar? Ailem engelli kardeşime şu an bakıyorlar ama onlar öldüklerinde ben nasıl bakicam?

Şimdi bu işler bu kadar kolaymış gibi görmeyin. Başka birine bakmak çok zor. Kendisine zarar veriyor ve eve de zarar veriyor binlerce borç taktı ve şiddete eğilimli. şu an bakmak zor iken beş yıl sonrasını düşünemiyorum. Nereye gidersem peşimde. Lütfen beni kötü biri olarak görmeyin ama ben daha kendime bakamiyom kardeşime nasıl bakicam?
Ailemin beş dakikalık zevki yüzünden ömür boyu kardeşime bakicam ve bu çok yorucu. Kardeşim yüzünden eğitimime bile devam etmekte zorlanıyorum. Birkaç yıl geri bile kaldım. bana bile zarar veriyor canı sıkılınca. Eğer ailem ölürse evde sadece kardeşim ve ben kalırsam beni öldürür bile. Kardeşim olduğu için üzülüyorum ve ondan korkuyorum. Başkasının hayatının sorumluluğunu almak çok zor. İleride evlenirsem ve çocuklarım olursa onlara bile zarar verebilir ve engelli olduğu için cezada almıyor. Beni bıçak ve silahla bile yaralamıştı. ne yapıcam bilmiyorum
Neden aileler bakamayacağı çocuğu doğururlar? Ailem engelli kardeşime şu an bakıyorlar ama onlar öldüklerinde ben nasıl bakicam?