birkaç şey kullanıyorum ama halsizlik ve sürekli uyku hali yapıyor, normal mi takviyelerin böyle yapması?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, ara ara kullanıyorum ama bilinçsiz şekilde değil. Gıda takviyesi bence mucize gibi görülmemeli; eksik varsa, ihtiyaç varsa işe yarar. Beslenme kötü olduktan sonra takviyeden tek başına büyük fayda beklemek biraz hayal olur.
Fazlası da sıkıntı oluyor. Bir ara ben hepsinden alıyordum, sürekli çarpıntı olunca fazlalıktan oluyormuş. Kesince düzeldi. Şu an düzensiz bir şekilde çinko ve magnezyum alıyorum
Hayır kullanmıyorum.
Bir ara spor sınavına hazırlanıyorum diye magnezyum almıştım. 3 4 tane kapsül duruyor hâlâ
Hayır kullanmıyorum
Cevap
22Cevap
Benim en büyük gıda takviyem alkol
Omega 3 ve d3.
Önceden çok fena kullanıyordum bu ara sadece doğal elma sirkesi limon soda karışımı içiyorum içine bi çimdik te tuz enerji patlaması yaşıyorum
enerji cidden veriyorsa denerim bak sjjs
Bi dene ama köy yapımı elma sirkesi olacak market değil
Şu an onu yapmaya bile usendim ajshs ama denicem merak ettim sag ol
Son 3-4 yıldır kullanıyorum süper enerjinin yanı sıra sindirim ödem atma ve uyku kalitem de çok iyi oldu
Safran, 5-htp gibi takviyeler bunları yapar. Bazı bitki özü ekstraktları da bunu yapar. Ne kullanıyorsun?
Hayır kullanmıyorum en güzel takviye sağlıklı beslenmektit
saglikli beslenemiyorum ben sjsj
Bende beslenemiyorum bu aralar hepimizin ortak sorunu bu 😃
Vücudunun neye ihtiyacı olduğunu öğren ova göre kullan
Omega 3 atıyorum arada faydası var mı bilmiyorum hiç
Evlilikte "aşırı rahatlık" ve sınırsızlık isteyen bir erkekle yapabilir miydiniz?
Normal değil tabikide fare zehri içiyor olabilirsin yanlışlıkla
magnezyum yüksek dozsa uyku yapar. akşam iç
d vit, b12 yapar mi peki, magnezyumu yeni kullanmaya basladim çünkü ondan öncede vardi.
gıda mezunuyum o takviyeleri yanlış bulurum
nedenn ki
yok ben reçeteli olanlardan bahsediyorum; b12, d vit, magnezyum çinko falan. direkt doktorum yazdi yani
ya tamam iste genel olarak bahsediyorum, hem ilac olarak hem de kendi kafasina gore belirli marka takviye kullanan var mi diye sordum. benzer seyler
tek bir cati altinda topladim hepsini skakajs
dogal ne var ki
yasim dogru 21
doğru aslında ilaçlar, takviyeler insan icin yararli gibi gorunen büyük zararlar.. bunu farkindayiz da maalesef ihtiyaç duyuyoruz
beslenme ile kapatama diye oynadılar
annen 40 sonlarında 50 başlarında muhtemel
o bilir çocukken elma kesilip bırakılınca hemen kararırdı. Demir içeriği çok fazlaydı kabuk yapardı hava görünce. onu kaldırırsın elma sağlam yemeye devam.
Şimdi 9 10 kat daha az demir var. Demir eksiği kapatırdı yani üzüm aynı şekilde mesela. B12 vs için ciğer, kırmızı et yemek lazım ona da erişimi kısıtladılar kalitesi düştü. İlaca mecbur bıraktı
bayer dünyanın en büyük ilaç firması en büyük gdo tarımı da onların bünyesinde bir şirket.
İlaçlar eskiden zor çıkar onaylanırdı. Şimdi basit etkileri bakılmadan satılıyor
1992 ye kadar lgbt dünya sağlık örgütü tarafından hastalık iken o tarihten sonra başlar lgbt artışı vs. Bunu beslenmenin hormonal sisteme etkisi üzerinden yapıyorlar
erkekte lgbt artışı belirgin evet ama kadında adet olma yaşı 9 10 a kadar düştü 40 olmadan menopoz olan var
ne deseniz doğru ya, haklisiniz hicbir seye guven kalmadi
Evet gıda takviyesi kulanıyorum
Kolajen ve demir takviyesi alıyorum
Haberleri izlemeyi bırakın.
Magnezyum kullanıyorum kafası hiçbir içkide yok
Ekmek arası makarna kullanıyorum
Hayır ihtiyaç duymuyom
Protein alıyorum bazen
Ferritin kullanıyorum
Folik asit kullanıyorum bir süredir
Hayır kullanmıyorum
Sebep ne
sebebini bilmiyorum iste, özellikle kullanmaya başladığımdan beridir ruh gibi geziyorum
yok direkt doktor reçeteli
Evet, kullanıyorum.
Kullanıyorum evet
Hayır kullanmıyorum
Evet kullanıyorum
Evet Multivitamin ve omega 3
D vitamini
Yok hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?