Arkadaşlar, uyandıktan sonra kafa ağrısı neden olur bilen var mı veya bu durumu yaşayan
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar, uyandıktan sonra kafa ağrısı neden olur bilen var mı veya bu durumu yaşayan
Yastığı değiştir, başının ve gövdenin geldiği yere minder vs koy ve yükselsin. Oda havasız ise havalandırmalısın. Dün gece baş ağrısından uyuyamadım bile, midemi bulandırıyordu
Cevap
14Cevap
Az uyumak
Susuz kalmak gece terlemek
Tansiyon
Migren
İş stresi (ya kim gidecek şimdi işe modu özellikle iş yerinde mutsuz olanlar)
Kötü cinsellik ya da hiç cinsellik
baş ağrısının yeri önemli
düzensiz uyku, stres, gece yattığında düşüncelere dalma, tansiyon gibi nedenleri var
Herşeyden olabilir uykuyu alamama yoğun stres rahatsızlık kafanın dolu olması yaklaşan ödeme sorunlarla başa cıkamama gibi
Sigara kullanıyorsan önceki gün fazla sigara içtiysen, yorgun bölük pörçük olduysa ya da stres
Bir çok nedeni var başlıca aşırı baskı nörolojik sorunlar sinüzit migren yahut başka bir hastalığın semptomlari tabi ağrı ne zaman kaç gündür hangi bölgede nasıl derece de bunlarda önemli
Yogun şekilde ekrana bakılması, geç yatılması, yablış pozisyonda yatmak, gün içerisinde oturuş bozuklukları sebep olur
Azgınlıktan olur
😂😂
Havalardan oluyor genelde omzuna masaj yaptır annemdede olduğunda güzelce ovaların geçiyor
Bilmiyorum olabilir belki
Ensene omzuna iyi gelir baş ağrısı geçerre
Sıvı eksiklikligi olabilir
Yetersiz uyku veya stres genel etken
uyku düzeni yok ondan
Susuzluk
Migren mi var
Az su içmek
Su iç 🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?