Yeni aldığım motorumla kaç kere oradan geç emin ol değdi mi diye zorluyor beynim bu sefer de geniş al geçerken diyor bu durum için bana yardım edin 😓 doktora çıkıp hap kullanmak istemiyorum
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok zor geçmiyor bende de var
Psikolog'dan terapi alabilirsin.
Çok para alıyorlar ilk seansta bide sürekli gel gel
Sağlıklı Hayat Merkezi var oradan devlette ücretsiz psikolog muayenesi olabilirsin.
Nerde orası
MHRS'den randevu alabilirsin.
Sağlıklı Hayat Merkezlerinden (SHM) ücretsiz diyetisyen, psikolog, fizyoterapist veya KETEM (kanser taraması) hizmeti almak için MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) internet sitesini veya mobil uygulamasını kullanabilir, 182’yi arayabilir ya da doğrudan size en yakın merkeze şahsen başvurabilirsiniz. Adım adım randevu oluşturmak için:MHRS sistemine T. C. kimlik numaranızla giriş yapın."Randevu Al" butonuna tıklayın. SHM birimlerini bulabilmek için "Sağlıklı Hayat Merkezi" veya "Genel Arama" seçeneği ile ilerleyin. Yaşadığınız ili, ilçeyi ( Ankara geneli) ve almak istediğiniz klinik türünü (Örn: Psikolojik Danışmanlık, Beslenme ve Diyetetik) seçin. Size en yakın Sağlıklı Hayat Merkezi'ni ve uygun bir tarih/saat belirleyerek randevunuzu onaylayın.
Ne düşünyün
Yazdımya yukarda
İçaçlıda yenilmez
O yüzden ilaç kullanmak istemiyorum işte kafada bitiyor her şey, bir kaç gün takıntıyi yapmadım unuturum diye yine elim gidiyor
Kafada bitmiyor psikiyatrik rahatsızlıkları sen yönlendiremezsin
Kafada bitiyor derken insanın elinde demek istedim
Değil dostum araştır
Bende de var çanta alıyorum mesela sonra geri ver diyo iç sesim
Seninki de kötüymüş
mesela fondöten alıyorum sonra iade etmek istiyorum istemsiz ama
Dertleşelim mi
@Withlotusflowers tedavi görüyor musunız bendede bu durum var ama yaptığım her işte yemek yeme wc ye gitme evi temizlemek aklınıza gelecek her düşüncenin tam tersini yapmamı istiyor
@Ayaayaz üstüne gidiyorum artık yani evet oluyor ama üstüne gitmek lazım bence sizce?