İlaç kullanımı olmadan bitkisel çözümler olabilir mi? İlaçlar bir süre sonra beyne zarar veriyor, bitkisel şeyler kullanarak tedaviyi tıpkı "ilaç kullanmak" gibi alışkanlık haline getirmek sorunu çözebilir mi?
16 gü
İlaç kullanımı olmadan bitkisel çözümler olabilir mi? İlaçlar bir süre sonra beyne zarar veriyor, bitkisel şeyler kullanarak tedaviyi tıpkı "ilaç kullanmak" gibi alışkanlık haline getirmek sorunu çözebilir mi?
Bana göre psikolojik sorunlar öyle tek bir sebepten çıkmıyor ya. bazen küçüklükten gelen şeyler, bazen yaşadığın olaylar, bazen de yıllarca içine atmak.. hepsi birikip bir yerde patlıyor
bitkisel şeyler bazı insanlara iyi geliyor olabilir ama bence tek başına mucize gibi görmek de doğru değil. çünkü bazen mesele sadece sakinleşmek değil, kafanın içindeki asıl yükü çözmek oluyor
ilaç konusunda da korku çok var biliyorum ama herkes için aynı değil. kimine ilaç iyi geliyor, kimi terapiyle toparlıyor. biraz kişiden kişiye değişiyor bence.
Cevap
4Cevap
Dirençli insanlara ilaçta işe yaramıyor. Misal okbli birisi ilaca karşı dirençliyse, yiyeceklerden alabileceği serotonine yöneliyor. En azından ben öyle yapıyorum.
Yeterli değil bir yakınımın akrabası psikolojik sorunlardan intihar etti kesinlikle tek bırakmamak gerekiyor düzenli doktor ilaç tedavisine devam etmek gerekiyor 🍀
Psikolojik sorunlarda ilaç kullanılmıyor dostum psikiyatrik sorunlarda ilaç kullanılıyor
Bitkisel çözümler bir yere kadar belki. Çünkü bazı maddeleri vücut üretmiyor. Dışarıdan almak şart.
En iyi şey psikoterapi. İlaç kadar etkili.
İlaç şart ben kullaniyorum
her şey
Travma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?