Kafamda kötü seyler eskiden çok neşeli biriydim kardeslerimlere hep takilirdim ve sevgilim ile ondan sonra çok kotu bir olay yasamistim onu anlatamam bile... Ama hep o olayi hatirliyorum hep kafam gidecek gibi düşünüyorum deli olacam gibi düşünceler var 4 aydir depresyadayim herseyden korkmaya basladim kalbim sürekli aciyor ve kafam yataktan çıkamiyorum çıktım zamanda kafamda kotu düşünceler oluyor dışarda gitmekten korkuyorum hep evde kalmak istiyorum ALLAH'A cok dua ediyorum geçmesi icin tam biraz iyi oluyorum gene kotu bisi okuyorum ya da görüyorum depresyaya gene giriyorum psikologe gitmek istemiyorum kendinden gecer mi zamanla bilmiyorum ama 4 ay yaklaşık boyleyim, tam iyi oldum biraz sevindim hayata baktim birtane film cikmis mafya filmi kardesim onu anlatıyordu cok etkilendim o filmden cunku eskiden sevdigim birtane oyuncu orada delirmiş tımarhaneye gidecekmis onu duyunca cok etkilendim fazlasiyla o olayi anlatınca o daha da kotu oldum bilmem Şu an o seyi kafamdan atamiyorum unutmak istiyorum o filmi ama yapamiyorum zaten depresyadayim panik atak mi nedir bilmiyorum
.
.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar