Psikolojik bir sorun mu yoksa nedir bu?

Lütfen ciddiye alarak cevap verin.. Arkadaşlar 10 sene önce bir adama aşık oldum ailem yüzünden evlenemedik. Ve şindi yaş oldu 28 otomatikmen alt yapıda evlilik baskısı var. İş yerinde çalıştığım bir çocuk var, genelde iş konuşuruz çalışırız, benden hoşlanıyor. Bende hoşlanıyor gibiyim. Grup çalışması oldu ve yardımcı olmaya çalışan abla uyanıklık yapıp karşısınıza bir şekil oturttu beni. Açıkcası rahatsız oldum ( sebebini hala bilemedim, okadar yakın olmak istemedim işte..) ayıp olmasın diye oturdum tabi.. cocuk cok heycanlandı ve jest olsun diye kahve getirmek istedi. Kahveyi cok sevdiğim halde kesinlikle istemedim, resmen iğrendim cocuktan, sanki içine işemiş gibi bir iğrenme oldu.. abla bana baya gıcık oldu ve hatta kızar gibş oldu bi ara. Cocuk cok bozuldu, yanında kurabiye getirmiş onu da tuzlu diye yemedim, hatta buranın kurabiyeleri berbat bidahakine kendim yapcam dedim, üzüldğ cocuk. O bişeyler yapmaya çalışıyor fakat ben aslında uzaktan çok efendi bulup hoşlandığım halde bana yaklaşınca istemiyorum, isteyemiyorum.. sanki o zamanında çok sevdiğim adamda başka kimse bana yaklaşamaz dokunamaz gibi hissediyorum.. psikolojik olarak iyi olmadığımı düşünüyorum ama o adamada asla geri dönüş yok.. tekrar sevmek istiyprum uğraşıyorum ama oldurtamıyorum.. ne yapmalıyım, gerçekten zor durumdayım, üzülerek yazıyorum.. yardımcı olun, başından geçen var mı?

Psikolojik bir sorun mu yoksa nedir bu?