Kuşum uzun zamandır hastaydı, ishaldi vs. İlaç damla getirdi annem, suyuna damlatın demişler ama suyunu içmiyordu. Ben de şırıngayla hafif ağzına sıktım. Şu an daha kötü oldu, çok üzülüyorum. Burada benim suçum var mı?
13 gü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır senin suçun yok yaptığın yanlışsa da suçlu değilsin çünkü ne olacağını bilmiyordun. Belki ilaç dozunu kaçırmışsındır belki de zaten kötüye gideceği vardır eğer imkan varsa veterinerle görüşün geç olmadan
2 saattir agliyorum kaybettik son zamanlarinda cok halsizdi bir sey yemiyordu gece tuneginde degil tabanda uyuyordu tuneginde ara sira duserdi aileme suyunu damlatin demisler ama ben agzina siringayla vermeye calistim ondan sonra daha kotu oldu cunku suyunu icmiyirdu ben iyilessin istedim keske hep aklima onunla yasadigim anilar geliyor
Başın sağolsun bende yaşadım bu durumu zor.
Sultan papaginiydi bu senin ne vardi 1.5 sene yasadi ucamiyirdu tuyleri zayifti hep garibim
Belliymis onun durumu biraz😔 benimki muhabbet kuşuydu 8 sene falan yaşadı sonra birden hastalandı işte 3 tane daha var hala
Ya neden benim ki bu kadar az yasadi bir ishal oldu daha düzelmedi cok dikkat ediyordum senin li mesela 8 sene yasadi 8 yil hoc hasta oldu mu nasil iyilestiriyordunuz
Benim ki yalnizdi ama esi yoktu o da tetiklemis midir
Hiç hasta olmadılar bilmiyorum ben çok kurcalamiyordum düzenli dışarı çıkarıyor yemek su düzenli değişim yapıyordum ekstradan marul ve ödül maması verirdim ama hiçbir zaman abartmazdım seninki senin bakma biçiminden değil de bence sağlıksız olduğu için öyle oldu. Ve evet kuşlar tek hissettiklerinde depresyona girip de ölebiliyor ama nedeninin o olduğunu düşünmüyorum ilgi gösteriyorduysan
İlaci keske sirangayla agzina sıkmasaydim ne bileyim aci bir kokusu var ama suyundan icmiyordu ishali vardı
İnsani bir sey soylemek istoyorum ya bu nedenle bile olsa bu benim gunahima girer mi hocbir canliya zarar vermek istemem
Hayır günahına falan girmez bile isteye bir canlıya zarar vermedin nedeni sen misin o bile belli değil gönlünü ferah tut.
Gömdüm dışardan eve geldim bugun isim vardi ciktim eve gelince tekrardan hüngür hüngür ağladim zor bir durum o benim garibimdi cok seviyordum
Ağla ağlayabildiğin kadar içini boşalt yasını tut zamanla alışıyorsun..
Tesekkür ederim
Rica ederim
Tesekkür ederi
Pardon
Var.
Haklisiniz ama cok hastaydi bir sey yemoyordu