Nurofen bildiğim kadarıyla ağrı kesici özelliği var yani içmiş olduğun ilaç senin rahatsızlıklarına soğuk algınlığına iyi gelecek bir ilaç değil Ayrıca bu ilacın tansiyonu yükseltme ihtimali var yani her ilacı bildiğinize göre kullanmamamız gerekiyor. Bugün hafta sonu olduğu için acilden girip muayene olabilirsin ona göre sana ilaç yazarlar
içok geçmiş olsun hızını almadan salmayacak sizi bol istirahat edin ilaçlar 48 saat sonra etki eder unutmayın ama doğal takviye olarak nane limon elma armut varsa portakal bir cezveye koyun bir taşım kaybatın ve için iyi gelecektir
Bu ilaç çok tehlikeli kullanma bazı kişilere dokunmaz ama senin benim gibisine dokunur benim midemi deliyordu kalp çarpıtnısı yaptı thera flu kullan daha iyi uyku yapar biraz o kadar ilacın yan etkilerini oku derim
Enfeksiyon eğer sadece boğazda değilse yapabilir. Bunun için ilaç değişikliği iyi olur. Balgam gibi unsurlar varsa bunu ağız yolu ile atmaya çalışıyor ve çok ağrı yapar bu da.
Bu ilacın ne işe yaradığını bir türlü anlayamadım. Grip varsa soda gripin karıştır toylal Hot iç (ismi doğru yazamıyorum)(bu içtikten sonra yorgan altına girip terlemen gerekiyor) . Bunları hepsi beni çivi gibi yapıyor.
Ben de tam bir haftadır hastayım en kötü olduğum iki üç gün beni ilaç dışında toparlayan tek şey içtiğim sıcacık çorbalar oldu. Bol bol sıvı gıdalar ve su tüketmek hastalık sürecinde önemli
Şu an korona alt varyantı yaygın. Doktora mutlaka görünmenizi öneririm. Boğazın jilet gibi yanması, ateş çıkması , halsizlik. Antibiyotik 3 günlük yazdılar , ateş düşürücü verdiler.
saf olsun alacağın yağ. ağır hastayaan kaynar suya damlat buharını solu yakacak işte dayanabildiğin kadar solu hafifse ya da başlangıçsa pamuğa damlatıp ya da yastığa damlatıp soluyanildiğim kadar soluyorum birde ayak altlarıma sürüyorum tam safsa ayçiçek zeytinyağı gibi taşıyıcı uağla karıştırarak aür ayak altlarına
Ne kadar olgunsn yaşına gore valla helal sana evet elimden geldince temiz havaya çıkıyorum ama aslında ilaçta önemli acıyı çekmek bir yere kadar deglmi bazı hastalıkta
İlaçlarla iyileşen birini gördün mü hiç ben çoğu zaman ağır bademcik hastalığı geçirdim ama yine kullanmadım gerçekten ne kadar bedeninin mikropları dışarı atmasına izin verirsen o kadar iyi olur onları bedenine hapsetme sakın doğal yollarla boğazını temizle çok sıcak ya da çok soğuk şeyler tüketme ve bırak acı cekmez isen sağlığına önem vermezsin insanın doğası bu