Estes72 kullanmamın üzerine 14 gün geçti regl dönemime sayılı günler kaldı gebelik oluşma ihtimali %kactir hic bir belirti yok ama
Güncellemeler
+1 yıl
Estes72 kullanmamın üzerine 14 gün geçti regl dönemime sayılı günler kaldı gebelik oluşma ihtimali %kactir hic bir belirti yok ama kalabilirmiyim sizce
anladım benim cok deneyimim oldu bi cok fantezimi gercekleştirdim bi cok kişi oldu hayatımda sadece ilginç geliyo kızlara sordugumda hep ilk seviştikleri kişinin eşi oldugunu söylüyorlar ve 1 kişi oldugunu söylüyorlar bu bana ilginç geliyo sadece dürüstler mi sencede bunu söylerken
Bilmiyorum açıkcasi o kadarını ben namusumla hayirlisini bekledim neden dogru yolu varken zinaya basvurayim acikcasi korktugum icin Şu an istemedigimden oturu sordum
Ya nasil desem anlamadim Şu an ama reglim bitttiginden 5/6 gun sonra iliskiye girdik birgun gectikten sonra ertesi gun hapini kullandim suanda adet sokucu kullaniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evli misin sevgilinle mi
Evliyim
hm hamile kalmak istemiyosun sanırım
Evet
Bir gun sorna ilac kullandim
büyük ihtimalle hamile olmayacaksın stres yaparsan reglin gecikir ve hamile oldugunu düşünürsün. ayrıca sadece eşinle yapıyosun dimi seksi
Evet esimle
Yeni evliyiz ve cocuk istemiyoruz
hersey olacagına varır takma kafana seksin tadını cıkarmaya bak sonrasında seksten bi müddet uzaklasabilirsin takma sıkıntıyı stresi tadını al zevkini yaşa
Yani hamile kalmazsin diyorsun
evet kalacagını düşünmüyorum hatta biz sevgilimle 2 gün sonrasında almıstık kalmadı hamile falan dağda kamptaydık o zaman
Anladım umarim oyle olur tesekkur ederim
bi kaç soru sormak isterdim sana
Sorun
ilk eşinle mi seviştin
Evet ilk esim yani
kaç aylık evlisin
2 aylik
daha cok yeniymiş evlenmeden mi ilişkiye girdiniz evlenince mi
Evlendikten sonra
anladım benim cok deneyimim oldu bi cok fantezimi gercekleştirdim bi cok kişi oldu hayatımda sadece ilginç geliyo kızlara sordugumda hep ilk seviştikleri kişinin eşi oldugunu söylüyorlar ve 1 kişi oldugunu söylüyorlar bu bana ilginç geliyo sadece dürüstler mi sencede bunu söylerken
Bilmiyorum açıkcasi o kadarını ben namusumla hayirlisini bekledim neden dogru yolu varken zinaya basvurayim acikcasi korktugum icin Şu an istemedigimden oturu sordum
yapmak istedin ama dini inancın geregi yapmadın dimi
Evet yakıstiramadim kendime
Sevgilim olmustu zamaninda istediler yok deditim icin ayrildim
anladım benim seviştiklerimde mi acaba evlenince ilk diyecekler onu merak ediyorum Şu an :)
Anlaşılır yalan soylemek cozum degil
nasıl anlasılacak ki
Simdiki insanlar anliyor analmiyorum bende
anladım güzel oral yapıyo musun
?
%50 bnce
Hmmm
korkuyormusn
Korku degil istemiyorum
doktouna git görüntüelr görür
Firsatim olmuyor ama hicbir sekilde gebelik belirtsii felan yok
canlana kadar anlmazsın veya en az bir regl geçinceye kadar
Anladim
İçe boşalma var mi
Evet
Regl sonrası kaçıncı günde oldu
6 sanirsam
Erken davranmissiiniz
Olan oldu maalesef
Yumurtlama gününde yap hamile kalmak istiyorsan
Esin kaç gün önce bosalmisti ilişki oncesi
Ya nasil desem anlamadim Şu an ama reglim bitttiginden 5/6 gun sonra iliskiye girdik birgun gectikten sonra ertesi gun hapini kullandim suanda adet sokucu kullaniyorum
Hamilelik belirtisi felanda yok hâla
İstiyorsan neden hap kullandın
Hayir hayir istemiyorum
Ben istediğini sandım
Bir yöntem var asla kalmazsın panik olmazsin
Hahaha yok istemiyorum
Beni daha cok panige soktunyz😂😂
Hayır rahat olmanız için diyeceğim yöntemi uygulayın
Nedir o yontem
Olur
Çıktım
Yazın