Her gün sabaha karşı 4-5 gibi uyuyorum 7 buçukta kalkıp işe gidiyorum işten gelip bir de spor yapıyorum. Uykusuzluktan kaynaklı hayat enerjim yok pozitif enerjim yok hiçbir şeye hevesim kalmadı ama yapamıyorum da uyuyamıyorum
2 sa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
biyolojik saat ile ilgili o. eğer uzun zamandır böyleyse kolay düzelmez. melatonin takviyesi al birde akşam 6 gibi bitki çayları dene.
Zevkten biraz kısmak lazım. Gece, kendine ayırdığın o ekstra birkaç saatle çoğu zaman bir ödül gibi gelir. Hayata yetişmeye çalışmaktan kaynaklanan bir yanılsama belki bu, ama tamamen de haksız sayılmaz; neticede robot değiliz. Geceye sarkan işleri erkene çekmenin kendi uyku düzenimde çok faydasını gördüm; bu sayede saat on bir buçuk gibi uyumuş oluyorum. Tabii bu illet herkeste farklı işliyor; herkes benim gibi beş dakikada uykuya dalabilse ohoo! Neyse; değişim, hoşnutsuzluk duyan zihinde başlar, deyip bitireyim en iyisi
Bi gün hiç uyumadan işe git bakalım ne olacak shddh
Bu gün uyumadan geldim
Kafein ve başka içtiğin bişeyler varsa geç saate bırakma ve hemen yatmadan önce duş alıp uyu
4 saat uykuyla da yaşama devam edebilirsin
2 buçuk saat uyuyorum
Kazanilmiyo girl yapacak bir şey yok böyle devam
O bizi kazansın di mi 💅
Öyle valla aşko bundan sonra böyle 👀
10 olunca yat telefonunl aynı odada uyuma
Bende biliyorum böyle yapmayı ama yapamıyorum
Yapmak zorundasın ama böyle cok zararlı vücuduna kafeini sigarayı bırak bunlarında etkisi var
Kafein almıyorum ki
Sigara iciyosun o bile yeter
İşe yarar bişey söyle ya sanki tek içen benim o zaman ğlke komple uyjsuuzluk çekiyor
Yatmadan önce yogurt ye veya ayran iç asırı yaglı yiyecekler yeme nefes egzersizleri yap herşeyi düşünme
Her şeyi düşünme mi imkansız
Düşünürsen dert sahibi olursun bak daha dün gencecik oyuncu öldü hayat cok kısa kimse için kendini üzmeye yıpratmaya değmiyor
Kazanamazsın
Neden
Öyle
Neye dayanarak söyledin
Kafandaki sesler susmadığı sürece sana uyku biraz zor
👌🏾