Merhabaa 🌸
Oruç başladığından beri çok geç saatlere kadar uyanık kalmaya alışmışım. Bu saatlerde bile uykum gelmiyor. Uyuyum desem de uykum gelmiyor daha erken nasıl uyuyabilirim acaba? 😌

Merhabaa 🌸
Oruç başladığından beri çok geç saatlere kadar uyanık kalmaya alışmışım. Bu saatlerde bile uykum gelmiyor. Uyuyum desem de uykum gelmiyor daha erken nasıl uyuyabilirim acaba? 😌

Uyku düzeninin oluşması için yapman gereken o gün kaçta yattıysan saat sabah 9.00 da kalk ve güne başla uykusuz olacağın için akşam erken uykun gelecektir
Ben aksini Ramazan’da iftar sonrası sahura kadar sonra da işe gidene kadar hep uyudum neredeyse iş harici sürekli uyudum ama normal hayatta ben de uyuyamıyorum alkol sevmememe rağmen iki bardak direk kafama dikip bu şekilde bayıla biliyorum ancak
Teşekkür ederim 🍀
Bunu dinle
Bayıldım teşekkür ederim 🙂
Ne demek
Cevap
42Cevap
Yıllardır çok geç saatlerde uyuyorum hiç sevmiyorum
Geç uyuduğun gün, uykunu almadan erkenden uyandırılman lazım..
Hiç uyumasak o gün
Dayanamayıp, ikindi veya akşam uyursan gece yarısı uyanırsın. Durum daha da ilginç bir hâl alabilir. 😀
Evet :D
Ama erken kalkmak da nasıl olcak
Uyan-dırılman demişim ya :) birinin uyandırması gerek.
Evet ya keşke biri uyandırsa…
Ertesi gün erken kalkmak. Biraz zorlayıcı olsa da çok çabuk bir şekilde adapte olabilirsin.
Sana tek soyleyecegim sey elektronige ara ver bide mesafe saklayin aranizda oglum bazen ekranin icine giriyorsunuz. Neyse. Bide kosu felan yap vucudunu yor elektroniktende baya arani ac cok fazla bos bos takilma. Lazim oldugunda kullan ve en iyisi iq seviyen artar dusmez. Evet boylece 1-2 haftaya normal uyumaya baslaya bilirisj ve en onemlisi uykun gelmiyorsa bile gozlerini kapat 2-3 saate uyursun ben oyle yapiyordum ama kafami kaldirip oylesine telefondan youtube izlemek istedim ayvagi yeidm fena uykum kacti.
Telefonu bırakıp yatağa geçip gözleri kapatmak.
Melatonin takviyesi alabilirsin 1-2 saat sonra uyku isteğin geliyor.
Yatakta yatamıyorsan kitap okuyarak uykunu getirebilirsin.
Gün içinde kendini yorarsan akşam 10da yatar uyursun mesela Fitnessa gidebilirsin
Gidiyorum normalde ama yine aynı 🙄
Dayanabildiğin kadar dayan elbet uykuya yenik düşmeye başlıcaksın. Akşama kadar yine dayan bi şekilde akşam git yat
Knkcım doğal yol var kiraz ya da vişne olsa içindeki çekirdeğini kir içindeki hem doğal antibiyotik hemde uyku hapı gibi 3 4 tane ye uykunu getirir
odak meselesi ya birakicaksin teli kenara gozlerini kapatip hayallerine hedeflerine yarin ki planlarina odaklanicaksin. zaten uyuyup daliyosun sonra
Ramazandan alışkanlık erken yatıp sabahın 4.30'unda kalkıyorum 😐 bir türlü düzeltemedim şunu.
Sevmediğin bir diziyi aç izlemeye çalış dnckskkcksxkdk
Astral seyahat ile ilgilenebilirsin. Uyku kontrolu ya da ismi farklı olabilir bir metodları var.
Film izle
Telefonla oyna
Yani Gözlerini yor uyursun.
Benim bi standartı var yay saati 23:00 kalk saati 07:00 sabittir
Düzelmesi 15 gün sürüyor, birde sahur vakti uyanıp acıkmak var😁
ben hiç uyuyamıyorum ya tekniğini bilen varsa söylesin
Meditasyon yoluyla erkenden uykuya dalabilirsin. Denemeye değer
Erkenden yatağa girip bekliyoruz sonra uyuyup kalıyoruz 😅
Yok
internette film izliyorum, birlikte izleyelim
1 gün uykusuz kalıp zorlayacan kendini ertesi gün eski yattığın saate ayarlayıp zıbaracan o kadar dndn
Kitap okuyarak yavaş yavaş erken uyuyabilirsin benim de sabah 7 kadar uyanık idim şimdi 3 kadar getirdim
Elektronik her şeyi kapatmak
Ben kendiliğimden uyanıyorum.
Genelde mastürbasyon yapınca uyku geliyor sinirler yatışıyor
uyku düzeni işte adı üstünde, uykun gelene kadar normal uyku saatlerini bekle ve zıbar başka çare yok 😂
Sabahları kendini iyi yormam lazım anca öyle uykun gelir veya gün boyu uyanık kalıcakaın akşam erken uyursun
Alkol, uykusuzlukların en kesin devasıdır
Yo yoo
Olsa neden sorayım ama alkol olmaz yoo
onu bunu bilmem white sound yaz beğendiğini aç bak nasıl uyuyorsun. :)
Erken kalkmaya çalış bide gün içinde hiç uyuma kendini yor
Bir gün boyunca uyuma dengelersin o zaman
Yorulursanız erken uyuyabilirsiniz
Kedi veya koyun hayal edip sayma
Bilmiyorum ya ben hap atıyorum
Kafa rahat olucak uyumak için
maalesef böyle bir yöntemim yok :D :D
Video izlemek etkili
folik asit takviyesi al
Düşünmemeye çalış. İşe yarıyor
İki tek atıyorum.
Yorulmak.