Hattı falan bırakın. Varsayalım sigarayı bırakmak için çok basit bir ilaç çıktı ve anında bırakabileceksiniz. Peki bırakır mıydınız? Ne kadar tiryakisiniz?

Hattı falan bırakın. Varsayalım sigarayı bırakmak için çok basit bir ilaç çıktı ve anında bırakabileceksiniz. Peki bırakır mıydınız? Ne kadar tiryakisiniz?

Sigara kullanmıyorum ama kullansaydım böyle yan etkisiz ve basit bir çözüm çıksa bırakmayı düşünürdüm. Çünkü sigara insanın hem sağlığını hem cebini hem de günlük enerjisini fark ettirmeden tüketiyor. Bırakmak kolay değil, alışkanlık tarafı ağır basıyor ama insan sağlığı için bir yerden sonra kendine iyilik yapmak zorunda.
Ben kullanmıyorum. Kendimi bildim bileli dumanına maruz kaldığım an öksürük krizi başlıyor. Çocukken de böyleydi hala böyle devam ediyor. E haliyle sigaraya başlamam imkansız olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Sen rahatsın.
Bağımlılık geçiyor zaten 20 yillik alışkanlığı geçirecek bir ilaç dünya üzerinde yok
Misal olarak var
Varsa bırakırız yani de mümkün olan bir şey değil
Tamam sen bırakan taraf
Başka birakacak varsa bizim eve biraksin 😂
😂😂 söylerim
İçten bırakmak istesem şimdi bırakırım zaten kendi isteğimle ama içmek istiyorum arada bir tiryakilik de yok bağımlılık da yok istediğim zaman 10-15 gün içmiyorum zaten 🙂
Süper. Senin isminde bir de erkek versiyonun var biliyor sun değil mi? 😂 13
Biliyorum biliyorum sağolun etiket yapmadığınız için 😂😂
Yapmam 😀. Sebebini bilmediğim şeylere karışmam
Helal kız herkes senin gibi olsa KS tadından yenmez valla 😂😂
😀💕
Cevap
16Cevap
İçende ölmüş içmeyende valla herşeyi bırakırım amma sigara ve alkol çok zor
Hayır bırakmam.
bırakacak olanlar nereye bırakıyor söylesinler de alalım ordan 🤣🤣🤣
Bende onu düşünürdüm 😂
😂😂😂
Tek yan etki reisin sürekli sigaraya zam yapmasıydı, en son bundan 7 yıl önce bir ayda iki kez zam gelince bıraktım
Ne zaman başladığımı ben bile unuttum.
Bırakırdım.
Hiç içmiyorum ama içsem de bırakırdım inanılmaz zararlı bir şey
1,5 aydır içmiyorum ameliyattan dolayı
Geçmiş olsun 💕
Teşekkür ederim 🤍
Bırakmak istemiyorum ki..
😂😂 bırakma boş ver
Sigara içmiyorumki çok şükür
Bu şeye dair her şeyden nefret ediyorum. Nefret eden birine denk gelse olur.
Sigara alkol yok zaten bende
Keşke çıksa bırakırım
Kullanmıyorum ki
bıraksam bırakırım zaten ama istemiyorum
Evet bırakırdım
Bırakırdım
Bırakırdım
var zaten
Sigara içen zayıftır
İlaç ne kadar sağlıklı olacak sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?