Sağlık 3 gü Ayaklarımla barışık değilim ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Ayaklarıma karşı resmen fobim oluştu, çok çirkin hissediyorum Ayaklarımla barışık değilim ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Pufkuf5 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 50% 2 gü Fiziğin ve ayakların çok güzel keşke altında olsam 🥺🙏 0 0 Yorumla
Yardımxx Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 3 gü Kim onayladı ayaklarınin çirkin olduğu Açıkçası bu açıdan belli olmaz bu fotoğrafla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 gü Ayaklara karşı bir beğenim yokta görünüşleri çirkin değil ki kendine bu kadar kötü davranma bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 gü Büyük ayak severim güzel gözüküyorlar aslında 0 2 Yorumla Soran 3 gü Büyük değil aslında 37-38 giyiyorum oda 1.70 boyum var Yorumla Cevap sahibi 3 gü 170 boya gayet normal 38 de küçük sayılmaz bence ortalama diyelim ama açık renkli olması ve anlık oje olması da çekici kılıyor Yorumla
nova-roma Takip Et Xper 3 Yaş: 34 3 gü Biraz daha zorlasan yırtılacak. Ama esnekliğini sevdim. 1 0 Yorumla
neversaylehmaağcun Takip Et Xper 5 Yaş: 110 3 gü Ayaklar güzel de duruş da sıkıntı var kurbağa gibi olmuşsun burdaki kızların hepsi zilli ya azzgin istekli dolanıyorlar😅😅 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 3 gü Sağlık konusunda 304 cevap paylaştı. Barıştılarım kimse küs kalmasın 1 0 Yorumla
AttilaEtzell Takip Et Xper 4 Yaş: 29 3 gü başka bir şey anlatmaya çalışıyormuşsun gibi geldi 0 0 Yorumla
sadisterkek Takip Et Xper 3 Yaş: 25 3 gü Bence gayet çok güzel nesini beğenmiyorsun yorumlayabilirim tamamen. 0 0 Yorumla
heydostumeraba Takip Et Xper 5 Yaş: 26 3 gü Ayaklarının arasında, bacaklarının başladığı yere uzanayım, sonra barışırsın sjjsjs 0 0 Yorumla
pikachuc Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 3 gü O nasıl bi pozisyon ya agafafsfs 🤣 0 2 Yorumla Soran 3 gü Niye ya Yorumla pikachuc 3 gü Komik geldi 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 gü Ayaklarda sorun yokta duruş ve görselde sorun var 0 1 Yorumla Cevap sahibi 3 gü Bu şekilde anne babanın yanında durabiliyor musun? Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 3 gü Sağlık konusunda 499 cevap paylaştı. Bence sorun yok gibi ama neye takıldın? 0 0 Yorumla
Tutzikiyançek Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 3 gü Sağlık konusunda 408 cevap paylaştı. Psikoloğa görün derim 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 3 gü Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir problem yok gibi ama 0 0 Yorumla
DogusE Takip Et Guru Yaş: 38 3 gü Sağlık konusunda 808 cevap paylaştı. cartt diye yırtılacak awk 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 3 gü Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Niye böyle his ediyorsun 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 3 gü Sağlık konusunda 591 cevap paylaştı. Ayakların güzel kalp de yapabiliyorsun 0 0 Yorumla
panzram25 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 3 gü Sağlık konusunda 325 cevap paylaştı. Aşırı çirkin 0 1 Yorumla Soran 3 gü Teşekkürler Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 3 gü Sağlık konusunda 383 cevap paylaştı. Neyi var ayaklarının 0 2 Yorumla Soran 3 gü Bilmiyorum görüntüsü hoş gelmiyr Yorumla Kayacem3501 3 gü Resimde hoş tabi görüntü olarak neyi var bacakların nasıl Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 3 gü Kes at. 0 2 Yorumla Soran 3 gü Lazım ama Yorumla Eru_Illuvatar 3 gü Kim omuzuna alıcak boş ver kes at. Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 3 gü Sağlık konusunda 790 cevap paylaştı. Nasılsa görünmüyor 0 2 Yorumla Soran 3 gü Yazın görünüyor Yorumla Bay_Nutella 3 gü Çok kişinin dikkat edeceğini zannetmiyorum yüzüne bakmaktan kimse ayağına bakmaz merak etme Yorumla
very_cim Takip Et Xper 5 Yaş: 24 3 gü Ayakların senle barışık mi peki 0 2 Yorumla Soran 3 gü Onu bilmiyorum Yorumla very_cim 3 gü Barıştırıriz sizi bence Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 3 gü Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. +18 koy fotoya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Kızların dertleri neden hep böyle yaa offf kızlar kapatılsın..
Fiziğin ve ayakların çok güzel keşke altında olsam 🥺🙏
Kim onayladı ayaklarınin çirkin olduğu
Açıkçası bu açıdan belli olmaz bu fotoğrafla
Ayaklara karşı bir beğenim yokta görünüşleri çirkin değil ki kendine bu kadar kötü davranma bence
Büyük ayak severim güzel gözüküyorlar aslında
Büyük değil aslında 37-38 giyiyorum oda 1.70 boyum var
170 boya gayet normal 38 de küçük sayılmaz bence ortalama diyelim ama açık renkli olması ve anlık oje olması da çekici kılıyor
Biraz daha zorlasan yırtılacak. Ama esnekliğini sevdim.
Ayaklar güzel de duruş da sıkıntı var kurbağa gibi olmuşsun burdaki kızların hepsi zilli ya azzgin istekli dolanıyorlar😅😅
Barıştılarım kimse küs kalmasın
başka bir şey anlatmaya çalışıyormuşsun gibi geldi
Bence gayet çok güzel nesini beğenmiyorsun yorumlayabilirim tamamen.
Ayaklarının arasında, bacaklarının başladığı yere uzanayım, sonra barışırsın sjjsjs
O nasıl bi pozisyon ya agafafsfs 🤣
Niye ya
Komik geldi 🤣🤣🤣🤣
Yalayıcılar gelir barıştırır şimdi
Şu pozisyonda girmek vardı
Düz tut belki barışırsın
Gıdıklamak istedim şu an seni
Ayaklarda sorun yokta duruş ve görselde sorun var
Bu şekilde anne babanın yanında durabiliyor musun?
Bence sorun yok gibi ama neye takıldın?
Psikoloğa görün derim
Bu ne kızım böyle
Pozisyon almasını biliyorsun süper
Bir problem yok gibi ama
cartt diye yırtılacak awk
Niye böyle his ediyorsun
Reyiz kaç kilosun yaa
Emin ol çoğu kişi ayak için açmıyor resmi 🤣
Ayakların güzel kalp de yapabiliyorsun
Ayak fetişizmi diye bir şey duydun mu hiç
Oha aq fake mi
Ne fakesi
Aşırı çirkin
Teşekkürler
Neyi var ayaklarının
Bilmiyorum görüntüsü hoş gelmiyr
Resimde hoş tabi görüntü olarak neyi var bacakların nasıl
Kes at.
Lazım ama
Kim omuzuna alıcak boş ver kes at.
Nasılsa görünmüyor
Yazın görünüyor
Çok kişinin dikkat edeceğini zannetmiyorum yüzüne bakmaktan kimse ayağına bakmaz merak etme
Ayakların senle barışık mi peki
Onu bilmiyorum
Barıştırıriz sizi bence
Verin ablama ilgiyi
Pozisyona bak ya a*dım lan
Gayet normal niye biyan damı böyle olsun
Çırılçıplak at
Yalanır bu arada
Bence kimse ayağına bakmadı
Ayak işte altı üstü
ayağa bak yalarmmmm
+18 koy fotoya