15 gü

Kedimiz maalesef Melek oldu raporu hep yapay zekaya atıyorum ama hepsi farklı bir şey söylüyor bilenler lütfen yazabilir mi?

Var mı veteriner olan veya veterinerlik okuyan veya bu işlerden anlayan? Pankreatit olduğunu söylüyor, yanlış beslenmeden kaynaklı, kullandığımız mama yağlı bir mamaymış. Birdenbire zayıfladı ve çoklu organ yetmezliği başladı, bu mamadan kaynaklı mı kalktı, enfeksiyondan kaynaklı mı? Karma aşısı da çok yaptırmıyorduk evden dışarı çıkmıyor diye, bu şekilde de ayrı bir kendimi suçluyorum yiyip bitiriyorum çünkü bunun önemini bilmiyorum. Bu konuda da üstüme gelinmesinden hoşlanmıyorum. Peki ciddi manada anlayanlar yorum yapabilir mi? FIP olma ihtimali var mı raporlara göre? Bazen bu fark edilmeyebiliyormuş, yanlış teşhis konulabiliyormuş?

Kedimiz maalesef Melek oldu raporu hep yapay zekaya atıyorum ama hepsi farklı bir şey söylüyor bilenler lütfen yazabilir mi?