Var mı veteriner olan veya veterinerlik okuyan veya bu işlerden anlayan? Pankreatit olduğunu söylüyor, yanlış beslenmeden kaynaklı, kullandığımız mama yağlı bir mamaymış. Birdenbire zayıfladı ve çoklu organ yetmezliği başladı, bu mamadan kaynaklı mı kalktı, enfeksiyondan kaynaklı mı? Karma aşısı da çok yaptırmıyorduk evden dışarı çıkmıyor diye, bu şekilde de ayrı bir kendimi suçluyorum yiyip bitiriyorum çünkü bunun önemini bilmiyorum. Bu konuda da üstüme gelinmesinden hoşlanmıyorum. Peki ciddi manada anlayanlar yorum yapabilir mi? FIP olma ihtimali var mı raporlara göre? Bazen bu fark edilmeyebiliyormuş, yanlış teşhis konulabiliyormuş?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok irdeleme güzelce göm
Gömmeli oldu zaten bayağı bir yeni ölmedi ama ben neden öldüğünü hala anlayamadım bir patini dostum daha var dikkat etmek istiyorum sadece
Hımm benim baktığım bir sürü kedi var köyde ama ben onlara kedim diyemiyorum arkadaslarım diyorum bir tanesi çok değerliydi gecen sene öldü ilçede veterinere götürüp getirdim onada kansızlık dediler böbrek dediler aslında veterinerler çok etkili değil iğne serum verip duruyolar mamaydı şuydu buydu çok etkilemez yılan çıyan yiyen bir kediye
Yılan çiyan derken kansızlık sorunu böbrek yetmezliğinden oluyormuş bebekler iyi çalışmadığı için vücuda vitamin girmiyormuş bize bunu söylediler de sizinki mamadan kaynaklı mı yani beslenmeden kaynaklı mı ya da kendiliğinden mi her hayvanın bünyesi aynı olmuyor ama beslenme çok önemli şimdi
Ben onlara mama alıyodum sürekli lakin doğal beslenmede yapıyolardı 3 yasında erkek bi kediydi çokda sağlam bünyesi vardı
O zaman enfeksiyon falan kapmıştır veteriner hekiminiz bir şey söylemedi mi çünkü bir kedi durduk yere ölmez en çok da yanlış mamadan dolayı ölmesine üzülüyorum farkında olmadan zehirlemişiz gibi bir hissiyat 😟😓😤🥺
Kansızlık dedi 5 güne yakın tedavi etti. Anlıyorum sizi elden bişiy gelmio insan üzülüyo ama suçlama kendini benim bazen rüyama girer o kocaman burnunu getirir insanın yüzüne sertçe vururdu oda öyle seviodu
Anladım ben sanırım fazla soru soruyorum ya ben kedilerin bu kadar küçük Bir nedenden dolayı hastalanıp öldüklerini de bilmiyorum Bu arada ben de şey psikolojisi var aniden gidince gerçekten çok kötü oldum işte dışarıda duran kedi hastalanıyor birden öyle biliyor ama evde duran kedi çabucak hastalanmıyor uzun yıllar yazıyor psikolojik olarak hep böyleydim
Bizim 10 12 yasında da kedimiz var halen canavar gibi ismi çikolata müsterih ol anlıyorum seni işte duygusal bağ kurduğumuz için böyle hissediyoruz. sert ve gaddar bi adamın bile gözünden iki damla yaş akıtabilir bu duygu
Maşallah ne yiyor Ne içiyor hangi mamayı kullanıyor aşıları tam mı evde bakıyorsun değil mi
Yok be köyde hepsi evin altına haftada bir 15 kg lık enjoy mama açarım girer çıkar yerler ufak yavrular yabani sonradan alışıo onlarada flex alıyorum ama beni görünce nası koşar pisler o an her şeyi unutuyorum
Aşı maşı yok tamamen doğal ha araba tehlikesi yok köpek falanda gelemiyo oraya zaten cin gibiler geçenlerde sincap yakalamaya çalışıyolardı
Kesinlikle ben de öyle besleme yaptıkça mutlu oluyorum resmen köyde mi yaşıyorsunuz Bu arada yaş mama fazla vermeyin diyorlar karaciğer yağlanması yapıyormuş
Bizim köyde de bir kedi var neredeyse 14-15 yıldır hayatta belki köy havası temiz ya ondan dolayı belki de bünyesi sağlam ikisi bir yaşam ömrü uzuyor demekki yakında kuş falan yakalıyorlar sanırım Bizim köyde fazla insan yok ve köyde hayvanlari besleyecek insan da yok
Yok köyde yaşamıyorum hatta baska bilde çalışıyorum hafta sonları ilçeye gelirim akabinde köye çıkarım dedemi çok severdim üç sene oldu ama orada anılar hatıralar çok kesin uğrarım yaz kış çünkü orada o pislikler de var 😊
Son 12 senedir böyle bi sevgi oluştu ilk kedimizle tesadüfen tanıştık serserinin tekiydi ismini patili koydum evdekiler kızıyodu sonra bağımlı oldular oda kardeşini getirdi 3 tane yavrusu vardı çikolota ayyüz bulut bulut erkekti diğerlerinden çoğaldı gitti