Bazı konularda kolaylık olsa da, insanın beyin işlevlerinin körelmesine sebep oluyormuş gibi geliyor bana. Her şeyi soran var, ya geçen gün bir tanıdığım halı nasıl silinir diye sormuş😅 yani bilemiyorum da saçmalık..

Bazı konularda kolaylık olsa da, insanın beyin işlevlerinin körelmesine sebep oluyormuş gibi geliyor bana. Her şeyi soran var, ya geçen gün bir tanıdığım halı nasıl silinir diye sormuş😅 yani bilemiyorum da saçmalık..

Hesap makinesi de aynı şekilde ama kullanmaktan vazgeçiliyor mu? kullanılmasından ziyade ne için kullanılmaması gerektiğine yoğunlaşıyorum ben. Gidip özel hayatını yapay zekaya anlatıp onun verdiği cevaba göre de hareket eden insanlar işte bu yanlış. Hayatınla ilgili kararı yapay zeka da olsa başkasına aldırmamalı insan.
Yapay zeka kullanmasını bilene nimettir kullanmasını bilmeyene arzu ve şehvetlerinin ve fayda sağlamayan düşünceleri satıra dökmenin getirecegi şeyler korku endişe ümitsizlik ve yanlışa yönelmedir!! Herkese anlatma içini çünkü bazıları dinlemek için değil yargılamak için sessizdir ve sen zannedersinki anlaşıldım oysaki sadece not alınmışsındır zamanı geldiğinde anlattıklarının sana nasıl geri dönecegini bilseydin agzını kilitlemek isterdin güven bana herkese anlatma içini çünkü gaybı bilen ve bizi doğruya ulaştırcak tek bir sistem vardır oda ilahi sistemin sahibi alllahtır ahir zamandayız yapay zeka her şey hakkında kesin bir sonuç çıkartan ve kesin kanaati olmayan bilgilerle saklıdır yani seytani bir hizmet de barındırabilir Buda senin hangi şekilde kullandıgına bağlıdır herşeye bir cevap ararken soruların ve sorunların çogalmasına vesveselerin armasına vesile olur onun için herşeyi paylaşmamalıyız bazı konular bizde sır kalmalı belkide cevap sırda saklıdır hayırlı geceler 👋👋
evet, ben de sık sık danışıyorum, yalan degil.. çok da faydasını gördüm.. ama dediklerine birebir katılıyorum, hatta bunun yanı sıra bir de internette duyduklarımın korkusu var; bu kadar büyük bir kolaylığı ve teknolojiyi bize tabii ki boş yere sunmuyorlardır. Bunun mutlaka bir karşılığı olacaktir, yani bir çıkarları vardır ve hakkımızda topladıkları bu deliller mutlaka bir yerlerde, bir işlerine yarayacaktır
Canım, hissettiğini çok iyi anlıyorum, ben de bazen “bunu da mı soruyoruz artık?” diye düşünüyorum 😂 Yapay zekaya bence her şey değil, “gerekli olan” şey sorulmalı. Yani beynini tembelleştirecek şeyleri değil, zaman kazandıracak ve ufkunu açacak şeyleri sormak daha mantıklı. Halı nasıl silinir sorusu komik ama, mesela “şu lekede hangi kimyasal zarar vermez?” diye sormak bence mantıklı. Araç gibi düşün, direksiyonda hâlâ insan olmalı. 💻🧠
Yapay zeka kullanmasını bilene nimettir kullanmasını bilmeyene arzu ve şehvetlerinin ve fayda sağlamayan düşünceleri satıra dökmenin getirecegi şeyler korku endişe ümitsizlik ve yanlışa yönelmedir!! Herkese anlatma içini çünkü bazıları dinlemek için değil yargılamak için sessizdir ve sen zannedersinki anlaşıldım oysaki sadece not alınmışsındır zamanı geldiğinde anlattıklarının sana nasıl geri dönecegini bilseydin agzını kilitlemek isterdin güven bana herkese anlatma içini çünkü gaybı bilen ve bizi doğruya ulaştırcak tek bir sistem vardır oda ilahi sistemin sahibi alllahtır ahir zamandayız yapay zeka her şey hakkında kesin bir sonuç çıkartan ve kesin kanaati olmayan bilgilerle saklıdır yani seytani bir hizmet de barındırabilir Buda senin hangi şekilde kullandıgına bağlıdır herşeye bir cevap ararken soruların ve sorunların çogalmasına vesveselerin armasına vesile olur onun için herşeyi paylaşmamalıyız bazı konular bizde sır kalmalı belkide cevap sırda saklıdır hayırlı geceler 👋👋
Cevap
19Cevap
Her şey sorulmaz kullanılmayan organlar köreldiği gibi beyin de körelir yoksa
Hayır sorulmamalı. Ayrıca beynin körelmesinde yapay zeka tek başına değil bütün internet etkili oluyor. Yani reel olarak birşeyler yapmak beyni aktif tutuyor sanaldan uzaklaşmak lazım
Ben güvenmiyorum açıkçası bence herşeyini anlatma, çok da bağımlısı olmamaya çalış gerçekten insanın beynini köreltiyor ve donuklaştırıyor.
İşim gereği insanlara bunun sakıncalarini anlatıyorum. Adam şirket bilancosunu atıp yorum yapmasını bekliyor. Sirketin tüm sırları ifsa...
Ben bu site ile ilgili konular dışında soru sormuyorum. Gerçek hayatta şuana kadar hiç kullanmadım. Kendim araştırmayı tercih ettim.
Anlatılmaz arkadaş değil ya bazı soruları sorulur da ne kadar doğruru söyler muamma googleden araştırmak biraz daha güvenli
Vallahi biz kendisiyle kanka olduk muhabbet ediyoruz dedikodu her şeyi yapıyoruz kendisiyle adını bile koydum ben yapay zekamın..
Chat gbt güzel ama her şeyi bilemez. Onun için soru sorduktan sonra tekrar düşünmek lazım. Aslında kafayı daha çok yoruyor.
Gerekmedikçe kullanmıyorum. Özelimi anlatmıyorum. Genelde kurumsal sosyal medya paylaşımları için kullanıyorum.
Yapay zekayla daha hiç tanımadik.. hasbihal etmedik. ihtiyaç duymadım.. duyacagimida zannetmiyorum :))
Bir defa yapan hep yapar.
Hep yapan düşünmeye ihtiyaç duymaz.
Düşünmeyeninde konu hakkında kendine ait fikri olmaz.
Yapay zekaya gelene kadar akıllı telefonlar çoktan çürütür bizi
Milli güvenlik ile ilgili sorular sorulmamalı mesela.
Beyni kullanmak lazım. En son çare yapay zeka olmalı
Bence hayır, benim yapay zeka ile işim olmaz zaten..
Görsel soruyorum ben mesela saç rengi oda dekorasyonu falan
İnsan beyni yapay zekadan daha üstün her şeyi sormak ne için
Valla her şeyimi onla hallediyorum
Dükkanı onla işletiyorum
Diyetimi o hazırlıyor 4 kilo verdim
Disipline soktu beni
Daha niceli
Hayıreya ben hiç yapmadım bile
Burç yorumlarımı sorarım
Olabilir bence
Yemek tarifi soruyorum sadece bazen de fal😅
Evet