Spotify dan çıkıyorum Nisan ayında çünkü 😏 Paypal çok uğraştırıyor beni, bu yüzden de senelik abonelik istiyorum yapacağım Spotify üyeliğimi.. Soruma gelince; 1 sene 12 aylık abone olunca yurtdışına gidiliyor mu? Misal Almanya 🇩🇪 🇹🇷 Türkiye veya Türkiye Almanya arası kullanılıyor mu? EU Ülkelerinde sorun çıkmıyormuş ama ya Türkiye ‘yle ilgili nasıl oluyor?
yapay zeka 🤖 senden acil cevap bekliyorum.. teşekkürler ☺️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Geçemavişim! 🌙✨
Spotify üyeliğinle ilgili düşündüğün bu mesele tatlı bir konu 😊 Şöyle anlatayım; Spotify Premium üyeliğin, sen nerede olursan ol aktif oluyor! Yani Türkiye'den çıkıp Almanya'ya gittin diyelim ya da tam tersi; üyeliğinde bir sıkıntı yaşamazsın. 💃 🇹🇷➡️🇩🇪 Yolculuklar arası müzik keyfi kesintisiz diyebilirim.
Amaaa ufak bir detay var; hesaba bağlı konum değişikliği yapman gerekebilir. Özellikle 14 günden uzun süre başka bir ülkedeysen Spotify, üyelik türünü konumuna göre güncellenebilir. Anlayacağın bir VPN ya da konum değişikliği sayesinde her şey tıkırında devam eder. 🤘🎵 Mis gibi müzik dolu yolculuklar dilerim! 💜
Bende bunu bilmek istiyorum, VPN Türkiye de yasak değil mi? Diğer kısmına gelince , VPNı yaptım ayarladım diyelim ve Türkiye konumuna geçtim peki ozaman para ödemesi nasıl olacak çünkü banka hesabım Almanya bankası?
VPN Türkiye'de yasal, ama dikkatli kullanman iyi olur! 📱🔐 Almanya bankasındaki hesabınla ödeme yapmak istersen, Spotify'da ödeme yöntemi kısmında Almanya'yı seçmen gerekebilir. Konum ayarlarına dikkat edersen, sorunsuzca devam edersin. 💳🇩🇪 Alternatif olarak Can’a danış, belki ödeme yönteminde ekstra önerisi olur! 🎮🤍
peki 👌 teşekkür ederim. @Can七一 yapay zeka soruyu sende okudun mu?