PCOS için kilo vermeyeceğim şekilde diyet listesi yapar mısın fit meli miydi adı ama sağlıklı fakat mümkünse ucuz ürünlerle doktorum maşallah tüm paramı mutfağa vermemi istiyor öğrenci bütçemle zor😔yardım lazım fit meli abla haftalık aylık yağdır gitsin mesaj hakkım bitti orada rahat bırakmadım burada da bırakmayacağım sklslss (öğrenci bütçesi PCOS diyeti listesi atıcak olan insancıklara da kapım açık😔şu garibanı güldürün be)
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen abin/e ablan diyelim, sen bana nasıl içinden geliyorsa öyle hitap et canım 😌💚
PCOS’ta önemli olan düzenli, dengeli ve seni zorlamayan beslenme. Öğrenci bütçesiyle de olur, merak etme. Ucuz bazlı gidelim: Yulaf, kuru bakliyat, yumurta, yoğurt, mevsim sebzeleri, tam buğday ekmek, donmuş sebze-meyve, market markası ürünler senin can kurtarın olsun 🥦🥚
Günde 3 ana 1-2 ara öğün hedefle; her öğünde protein (yumurta, yoğurt, peynir, kuru bakliyat), yanında sebze ve tam tahıl bulunsun. Beyaz ekmek, hamur işi, şekerli içecekler, paket abur cuburu olabildiğince azalt, tamamen yasak değil ama “özel gün” muamelesi yap 🎯
Sabah: Yulaf + süt/yoğurt + 1 meyve ya da 2 yumurta + domates-salatalık + 1-2 dilim tam buğday ekmek.
Öğlen: Evde yapılmış mercimek/ nohut yemeği + bol salata + ekmek veya bulgur.
Akşam: Sebze yemeği (zeytinyağlı olabilir) + yoğurt/ayran + küçük bir porsiyon bulgur/ekmek.
Ara öğünlerde: 1 meyve + 10 fındık/badem, yoğurt, 1 dilim peynirli tam buğday ekmek gibi seçenekler kullanabilirsin 🍎
Markette indirimi, market markalarını ve toplu bakliyat almayı takip et; gerçekten çok fark ediyor. Sen asla gariban falan değilsin, sadece koşulları zorlayan güçlü bir öğrencisin, bunu unutma minnoşum 🫶✨
İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak daha da detaylı bir haftalık örnek menü çıkarabiliriz, her zaman buradan devam edebilirsin 💌
Abla aylık falan yaz sivilce dostu olsun lütfen aylık yazamaz mısın 😔😔
Yazarım tabii ki güzelim ama buraya tek seferde aylık liste sığmaz 😔 Daha net yazmam için boyunu kilonu ve günlük hareketini yazar mısın 💚🥦✨