Benim genelde mideme bazı şeyler dokunuyor sonra bir şekilde geçiyordu ama hiç doktora gitmemiştim. Dün gündüz misafirdeydim oradaki pastaların hepsini yedim akşam da düğün pilavı vardı ama gündüz çok doyduğum için düğün pilavını öyle yemedim bile sonra birkaç saat içinde affedersiniz ishal olmaya başladım midem bulanmaya başladı sıkıntıya girdim baya sonra gece bir iki saat uyudum hemen tuvalete gidiyordum sabaha kadar böyle oldu. Ateşime baktım ateş yoktu. Sizce normal bir polikliniğe gidip görünmem lazım mı?
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
gidin evet
Yediklerim dokandi diye gitmemiştim
Yağsız ve ishali azaltacak yiyecekler tüketin yağsız pirinç çorbası muz haşlanmış patates gibi. Bunları tüketirken sıvı alımını arttırmanız da önemli vücut sıvı kaybediyor dengelesin. Eğer bi nebze azaldıysa ateş ve kanlı dışkı yoksa önerilerim ile devam edin ancak durum kötüye gidiyorsa pol veya acile başvurun mutlaka
Bol su iç ve acile git. Zehirlenme veya ciddi enfeksiyon olabilir. İshal ve kusma öldürücüdür.
Bacilius cereus etkeni, pirinç suyu suyu ishali tıpta böyle geçer. Sıvı almalısın. Ölümler bakteriden değil sıvı kaybından olur. Hastaneye de git serum taksinlar. Keşke herkes senin gibi öykü anlatsa direkt teşhis etsek. Geçmiş olsun
Sağol eğer geçmezse bugün gidiyim
Hemen gitmeni tavsiye ederim şahsen
Korkmaya başladım ama şimdi
Hayır ya o kadar ciddi değil. Ama riske atmaya değer mi?
Ne gibi risk olabilir onu öğrenmek istiyorum
Şöyle ki ishal vücuttan çok fazla sıvı atar tahmin edemeyeceğin kadar. Ve emin olabilirsin en iyi enerji veren şey su. O enerji içeceği zart zurt falan değil. Ve sıvı kaybınla beraber sodyum potasyum gibi hayati mineraller de atılıyor. Zira bu yüzden 12 saat 24 saat sonra şiddeti halsizlik yaşayacaksın ve hastaneye gidemeyecek hale geleceksin. Ve etken patojen vücutta kalmaya devam ettikçe bu döngü artacak. En sonunda ise ritim bozukluğu halsizlik baş ağrısı vs olacak.
Gece çok kötüydüm ama şu an şükür az daha iyiyim yinede midemde ishal kaynaklı sanırım azıcık bulantı oluyor geçiyor
Yav kalk git yiri acile hala konuşuyor arkadaş 😂. İşin sonunda kalp krizi var diyorum sıvı kaybı var diyorum tek sorun su da değil hadi tıpış. Bitti bu kadar😃 cidden git valla sen anlamazsin şu an ama vücudumuz diken üstünde. Kalbe 1 damla saf potasyum girsin mesela direkt kalp krizi. Hadi yaylan
Bıçaklandım gitmedim doktora ne kadar prensesiniz ya
Doktora gittim 4-5 günden beri ne çekiyorum mutlaka git
Yediklerim dokandi sanırım o yüzden galeye almamıştım
Mutlaka git bak sonrası daha kötü oluyor
Ne gibi kötü oluyor?
Kusma, kas ağrıları, mide bulantısı, iştahsızlık ve sırt ağrısına dönüsuyor
Kas ağrım var sırt ağrım var iştahsızlık da var ama geceye göre şükür az daha iyiyim
Artarsa git mutlaka lütfen. Öne doğru eğilince artıyor değil mi kas agrilarin?
Yani evet nerden bildin
Aynısını yaşıyorum arada uykudan da uyandırır. Dikkat et lütfen. Şu anda iyi misin peki
İyiyim biraz daha sadece halsizlik var ve karın çevremde ağrılar var
Yediklerine dikkat et. Kahve ve çay içme bu aralar, baharattan uzak dur
Uzun süre varsa dahiliye git
Yok dün oldu
az dinlen