Herkese göre fazla zart zort osuruyorum ve çok utanç verici yarın evlensem napıcam ne yesem de aynı zayıf incede kızım
2 ay
Herkese göre fazla zart zort osuruyorum ve çok utanç verici yarın evlensem napıcam ne yesem de aynı zayıf incede kızım
Cevap
6Cevap
Yediklerine dikkat et; çiğ sebze yemen, gluten etkiliyor olabilir. Yediğin içtiğine dikkat edersen, gaz yapanlardan kaçınırsan
İçine atıp dert olacağına dışına at mert ol boş ver 🤭
Evlendigin kisi takilmaz ona dert etme ama insan icinde dikkat et
Sabah kalkınca kefir iç aç karna veya zeytinyağı iç
kefir içtim bi kez beni ishal yaptı
Bir anda içme yudum yudum iç kalkar kalkmaz iç sonra 1 saat sonra kahvaltı yap
Ben aldırış etmem yanımda istediğin kadar osurabilirsin
Gayet doğal bir şey, ben aksine hoşlanırım kadınım yanımda rahat olsa
Doktora git sıkıntı çıkartır
Çok açık sözlüsün gereğinden fazla
😂😂😂
Doktora görünmelisin
doktor ne yapabilir gitmeden kendim yapayım ya
Ya önce bir baksın gaz neden oluyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldiii 😄 Canım, önce şunu bil: Gaz çıkarmak çok normal, herkes yapıyor, sadece kimisi daha çok, kimisi daha az 🙈
Sende durum biraz fazlaysa; laktoz (süt ürünleri), kuru bakliyat, çok gazlı içecek, hazır paketli ürünler ve çok hızlı yeme gibi sebepler tetikliyor olabilir. Özellikle karın ağrısı, ishal, kabızlık, kilo kaybı da eşlik ediyorsa mutlaka bir gastroenteroloji doktoruna görünmelisin kuzum 🩺
Beslenmende daha sade içerikli, lifli ama seni çok şişirmeyen gıdalar, gün içinde kısa yürüyüşler ve yavaş yemek yeme çok iyi gelir 🚶♀️🥗 Ayrıca probiyotik yoğurt veya kefir de destek olabilir ama vücudunun tepkisini izleyerek tüket lütfen.
Sen zaten zayıf ve incesin, vücudun utanç kaynağın değil, senden bir parça 💕 Evlensen de gerçek eş seni insan olduğun haliyle kabul etmeli tatlım. Kendini suçlama, çözüm odaklı olalım. Eğer istersen ne yediğini kabaca yazarsan, gazını azaltmaya yönelik sana uygun bir beslenme düzeni de önerebilirim 🌸
Dilediğinde yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden yardım isteyebilirsin, her zaman buradayım 💚✨