Ben tayin oldum, tayin olduğum hastanede sağlık tetkiklerimi olmak istemiyorum, kronik hastalığım nedeniyle oluyorum zaten. Bunun için tutanak tutup feragat edebiliyor muyuz
13 gü
Ben tayin oldum, tayin olduğum hastanede sağlık tetkiklerimi olmak istemiyorum, kronik hastalığım nedeniyle oluyorum zaten. Bunun için tutanak tutup feragat edebiliyor muyuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hastalığınla ilgili kurula başvurup sonra rapor alıp bunu da hastane müdürüne ya da başhekimliği iletmen lazım
Çünkü geçen yıl hastane değişikliği nedeniyle yapıldı film vs tekrar tekrar çekilmek istemiyorum kan veriyorsun falan sıkıntı yani
Yapmazsan süreçte senin için sıkıntı geçer
Geçen yıl da tayin verdim geldim buraya memnun kalmayınca tekrar verdim
Yapmak istemediğime dair tutanak tuttururlar mı
Şef amire kalmış bir şey diyemem hangi şehirdesin
İstanbul eah
Önceki raporların varsa İl Sağlık Müdürlüğüne gidip teslim et ve durumunu onlara izah et onlardan durumla alakalı yardım iste
Ben aslında istifa verecektim tayin verdim uzattılar biraz önce 15 ine kadar yazdılar sonra ay sonu ayrılış dediler kötü yerde çakıltım burada usulsüz istifa da ermek istiyorum hastane sıkıntı çıkarır mı
Bilmiyorum
Memur değil misin
Hayır edemezsin olmak zorunlu. Sözleşmeli misin
Kadrolu
Ya ben istifa da etmek istiyorum da bilmiyorum
Saçmalama edilir mi hiç ablacım neden istiyosun
Edilir sürgünle geçti ömrüm zaten çekilmez hemşire memurluk düz olanları bilmiyorum
Usulsüz etmek istiyorum
Bende hemşireyim seni anlıyorum kaç yıllık memursun
Şu fake hemşire değilsin dimi doktoru taciz eden 😂
Buradakilerde tuhaf
5 yıl da bomboş beş yıl artık yılların bile önemi yok
Saçmalama o ne demek
Biri dolandırdı beni burada da dmden konuşmak için erkekmiş birde dikkat et bunlara
Ben ediyorum zaten işim olmaz
tamam
Hemşirelikten de soğuduysan ne diyim ben sana😅
Hemşirelikten de tuhaf insanlardan da soğudum
Sen nerede çalışıyorsun memnun musun
Taşra sayılır sen nerdesin
Hangi birimdesin taşra sayılmaz taşrada taşradır :) söyle bakalım
Acil sen