Dün girdim hepsinden sağlam raporu aldım ama psikiyatri sağlam raporu vermedi test de yapmadı sağlık kuruluna gönderdi Perşembe 1 de gel dedi daha önce psikiyatriye gitmiştim bana ilaç yazdı ama eczaneden almadım bile ilacı psikoloğa gitmek istediğimi söyledim beni yönlendirdi psikiyatri ilaç yazdığı için bu sorun olurmuş
Ben 2 yıl içinde psikiyatriye gitmiştim beni psikologa göndersin diye konuşmaya ihtiyacım vardı psikiyatriye 1 kere gittim ilaç istemiyorum dedim yinede yazmış sonra beni psikoloğa yönlendirdi ben yazdığı ilacı almadım bile neyse buda dün gittiğim heyette biraz sorun olur bana hespinden sağlam raporu verdiler ama psikiyatri sağlam raporu vermedi test te yapmadılar bana sağlık kuruluna gönderdiler Perşembe 1 de gel dediler olcak olmıcak bişey demediler kafam karıştı böyle olunca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sağlık kurulu raporun onaylandıysa Raporlar kısmında görünür. Fotoğraftaki sadece normal mueyaneler
e devlette sorgula çıkmış ise pdf görüntüle inidir der
Çıkmamış göremedim ama ne yamam gerekiyor
Kaç gün oldu heyete gireli
Dün girdim hepsinden sağlam raporu aldım ama psikiyatri sağlam raporu vermedi test de yapmadı sağlık kuruluna gönderdi Perşembe 1 de gel dedi daha önce psikiyatriye gitmiştim bana ilaç yazdı ama eczaneden almadım bile ilacı psikoloğa gitmek istediğimi söyledim beni yönlendirdi psikiyatri ilaç yazdığı için bu sorun olurmuş
Öyle soylediler dün bana heyette
15 güne çıkar psikyatri her şeye ilaç yazar
Olumlu olur mu yani sonuç alabilirmiyim güvenlik sertifikası
sonuca bağlı
E devlette görünür
Ne diye girip bakıcam
Sağlık kurulu raporlarım
Baktım ama bir şey yok
Anında çıkmaz zaten dur bakalım
İnşallah alabilirim güvenlik sertifikası için başvuru yapmıştım
Onay vermemeleri gibi bı durum olur mu peki
Hayırlı olsun ben de güvenliğim muayenede bir sorun olmadıysa vermeme gibi bir durum olmaz
Ben 2 yıl içinde psikiyatriye gitmiştim beni psikologa göndersin diye konuşmaya ihtiyacım vardı psikiyatriye 1 kere gittim ilaç istemiyorum dedim yinede yazmış sonra beni psikoloğa yönlendirdi ben yazdığı ilacı almadım bile neyse buda dün gittiğim heyette biraz sorun olur bana hespinden sağlam raporu verdiler ama psikiyatri sağlam raporu vermedi test te yapmadılar bana sağlık kuruluna gönderdiler Perşembe 1 de gel dediler olcak olmıcak bişey demediler kafam karıştı böyle olunca
Perşembe belli olur o zaman
Sence olur mu olmaz mı 😔
Bir sorun olmaz gibi ya
İnşallah alabilirim
İnşallah hayırlısı olsun
İnşallah teşekkür ederim