Bunu fark ettim, ne zaman 1 paket sigara içsem, birkaç saat sonra hemen hastayım. Bu nedir yav, light sigara mı içmem gerek?
1 gü
Bunu fark ettim, ne zaman 1 paket sigara içsem, birkaç saat sonra hemen hastayım. Bu nedir yav, light sigara mı içmem gerek?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende çok grip oluyodum ve ciğerlerim grip olduğumda çok ağrıyordu günde bi paket içiyodum dört sene falan içtim de son 1 senedir bi paket içiyodum aynı senin gibi rahatsızlanıyodum 3 nisandan içmiyorum kurtuldum direk kes bırak suyun yemeklerin bi tadı varmış spora başladım baya fark oldu yani ilk 1 hafta sigara krizi oluyor çok oluyor atlatırsan sonra geçiyor hem pahalı hem sağlıksız zaten kanseri tetikliyo ailede kanser çoksa riskin daha da artıyo sigara içerek
Teşekkür ederim ama öyle bir ortamdayım ki her gün sigara görüyorum ve bırakamıyorum zaten ağır sigara içiyorum bide hafif slim içersem kızlar bana g*y gözüyle bakarlar diye çekiniyorum
Yani şöyle söyliyim kafa da bitiyor tamamen irade mesela ben bıraktım bidaha asla içmem başlamam evde annem içiyor ben bırakamam diyor mesela yani ne yaptıysam olmadı pes ettim karışmıyorum balkonda sigara içse yanımda direk odaya kaçıyorum midem bulanıyor dumandan bile 5 sene içmiş bi insanım nikotini vücuttan atmayı başarırsan 1 ay içmezsen zaten bidaha istemiceksin belki çok çok nadir bir iki saniye içme isteği oda çok nadir ciğerlerim ağrımıyo artık geçti demekki sana da dokunuyor
Annen ağır sigara mı içiyor hangi markadan?
Kanser yapıcı maddeler var ve sigarayı bıraktım ya yüzüm için serumlar falan aldım sigara lekelerinden de kurtuldum yüzü de bozuyor cidden yemin ederim elim yüzüm açıldı ten rengim açıldı damak zevkim yerine geldi mayın tadını aldım
Çayın
Annem lm red içiyor yıllardır
Bir ara bırakmıştım ama etrafımdaki herkes içiyor diye zor geliyor bana mesela diyorum ki sevdiklerim zehirleniyorsa bende zehirleneyim bari
Yok yok hayır sen kendini düşün demekki sana da dokunuyor iyi gelmiyor benim de ciğerler baya ağrıyordu çünkü hatta bi ara kanser oldum sandım öyle bi ağrıydı yani 2 kere Röttgen çektirdim ciğerlerin gayet iyi görünüyor temiz bi sorun yok demişti doktor ama işte o ağrılardan kurtulmak için bıraktım artık hiç ağrımıyor ve grip oldum o kadar ağır geçirmedim bi zaman sonra herkes içse de bi irade geliyor vücut nikotini attığı için atak gelmiyo içmeyebiliyosun duman rahatsız ediyor hatta
Umarım bırakırım teşekkür ederim
Sadece ilk 1 hafta zor atak geliyor sersem oluyosun ama geçiyo yani
Bırakırsın ya yaparsın inşallah
Çok sağol inşallah
grip bir mikroptur ama vücudun grip semptomları gösteriyorsa alerjik durum vardır.
Daha hafif olanı içmelisin
Hafif ve slim olanlar var ama işte onu içenlere i*bne t*p diyorlar gibi geliyor bana kafamda kuruyorumdur umarım ama sanki kızlar bana g*y gözüyle bakacakmış gibi geliyor
Tamamen tercih meselesi Paketlerin üstünde kadın ya da erkekler için diye bir bildiri yok
Öyle de işte bazı slim sigara reklamları var yabancılarda orada kadın gösteriyor o yüzden böyle cinsiyet koyuyorlar
Olabilir ben hiç öyle sigara reklamına denk gelmedim
Kadın eline daha çok yakışıyormuş falan
İçmemen gerek
Bırakamadım :(
Tekrar dene 😞
Sen içiyor musun
Hayır
Aferin
Içmemek gerek
Bırakamadım ruslardan gaza geldim :(
Hiç içme