Sağlık 1 gü Bu acıdan nasıl kurtulurum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Çocuk 6 gündür yok😂bundan önce de ölüyordum hastayım vs yazdı bugün profilini değişmiş bilmiyorum sanıyo imdat Bu acıdan nasıl kurtulurum? Cevapla Çocuk Soruları Hasta Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kamdu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 gü Şu şizofreni banlayın aynı soruyu 10 kez oluyor sanırım soruyor. 1 12 Yorumla Soran 1 gü Ya kes mk kamdusu Yorumla Soran 1 gü Git kari kiza yaz baban şizofren sülalen Yorumla Soran 1 gü Sitenin babasi misin aptal oe yol al köylü Yorumla Kamdu 1 gü Al bak küfür hakaret ne ararsan var bu saykoda Yorumla Soran 1 gü Ya sanane ya sana iltifat mi edilcekti bi de yol al gitttt Yorumla Kamdu 1 gü Kesin Türk değil zekası düşük bunun Yorumla Soran 1 gü Aynen MK ırkçısı senden sülalenden Türkümdür MK ermenisi Yorumla Kamdu 1 gü Bak nasıl bildim zekan düşükmüş işte kanıtlandı Yorumla Soran 1 gü yahudi kamdu yazma artık Yorumla Kamdu 1 gü Tamam bu kadar yeter yat uyu şimdi yarın omega3 ve b vitamin kompleksleri alıp öyle gel Yorumla Soran 1 gü burası benim profil. yazma okumuyorum bu arada Yorumla Kamdu 1 gü Mal okumuyosun da yorumları telepati yoluyla mı alıyorsun Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% 1 gü Abi seni umursamayan biri için niye kendini heba ediyorsun aptal mısın? 0 1 Yorumla Soran 1 gü Çünkü 2.5 yıldır konuşuyorduk o zaman bitti yazıcaktı ya da git vs deseydi böyle kafayı yedim anlıyo musun Yorumla
High-Serotonin Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 gü Sen ondan daha iyilerine layıksın kuzum. Gitmek istiyorsa sal gitsin. Sana erkek mi yok? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 gü Şükür düzgünce sormuşsun, yazsana kızım direkt hesabını sor bir şey yap 0 4 Yorumla Soran 1 gü Ne dicem zaten en son yazmamış igrenç hissediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 gü Sus kız yok öyle köşeye geçip üzülmek... defterini dür şu öeymenetsizin 😡 Yorumla Soran 1 gü Neyi düreyim resmen yok saydı yine cevap vermezse rezl olurum Yorumla Cevap sahibi 1 gü Bu sevgilin mi senin reelde falan yani? Sanalda mı yoksa? Seni yok saydıysa sen de onu yok sayacaksın maalesef,,, üzgün olmanı anlıyorum ama ne diyebilirim bilemedim. Yorumla
ismimisöylemesem_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 gü Kız az önce de sordun y 1 3 Yorumla Soran 1 gü Düzgünce cevapladın mı Yorumla ismimisöylemesem_ 1 gü Düzgünce sordun mu Yorumla Soran 1 gü Takmışlar düzgünceye ya bin kere sordum binnnn Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 gü Sağlık konusunda 479 cevap paylaştı. 😂😂 hasretinden ölmüş olabilir 0 1 Yorumla Soran 1 gü Gül gül öldük ya Yorumla
Ahmetselimm07 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 gü Olum şu kıza yardım edin lan artık 0 32 Yorumla Soran 1 gü Yine aynı yorumu yapmış delircem Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Yeter yemin ederim olum yardım çığlıkları lan çözün şu kızın durumunu Yorumla Soran 1 gü Kimse yazmuyo işte yardım etmiyorlar Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Birisi sana 6 gündür yazmıyorsa, merak etmiyorsa üstünü çizmiş kalemini kırmıştır Yorumla Soran 1 gü Ln delircem bak. Şöyle yazmayın ne kalemi kırması insan bitti vs yazmaz mı ya da kendine iyi bak vs diye Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Yazmaya bile tenezzül etmemiş sen düşün artık değerini. Kalemini kırmak ne kelime kalemi skmişşler resmen böyle terk etme olamaz Yorumla Soran 1 gü Bilerek üzüleyim diye öyle yazıyosunuz kalememimi kırmış kırmazda adam değil zayen umarım bu geve ölür Yorumla Soran 1 gü Ya sussssss ahahshhahs akıl hastanesini arayın abi ciddiyim Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Sen kafayı yemişsin Yorumla Soran 1 gü Aynen yedim yedirdi insna bişi yazar öyle bitirirdi Yorumla Ahmetselimm07 1 gü 😂😂😂 Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Kızım naptın çocuğa ben gidiyorum bile dememiş awk hshajfaahh Yorumla Soran 1 gü Neye gülüyorsunuz ya yemin ederim çok kötüyüm bititm ben Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Bi yazsana bana derdine dert katıp şifa vereyim Yorumla Soran 1 gü Bl verirsin iki tane dalga geçtin keyfin yerine geldi hayat size güzel Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Hahahahaha yok gerçekten yardımcı olacağım ama ss görmem lazım Yorumla Soran 1 gü O xaman niye ölüyodum ölmemeye çalışıyorum diyo telefondan uzak yaşıcakmış diyo Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Senin yaş kaç? Ona göre konuşucam Yorumla Soran 1 gü 24 o da essseek kadar 30 mkk Yorumla Soran 1 gü Yakışıklı da değil maymun gibi bi de kel Yorumla Soran 1 gü Evde kalıcak onun kimse ıssız adam tribini çekmicek Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Hahahahshs Bana abi ona aşkım... Hayat işte hsjsfjssj bi yaz bana Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Kalmaz lan evde kel sevende var Yorumla Soran 1 gü Hahahahahahaha sende mi kelsin Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Gür saçlıyım ben bi görsennn Yorumla Soran 1 gü MK erkekleri 30da kelleşiyolar sonra da triplere giriyolar kimse sevmicek onu ölüp gidicek Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Kızım erkeklerinde saç sorunu var aiz estetik makyaj yapınca bu adamlar size sövüyor mu valla tam delisin Yorumla Soran 1 gü Ya gittt hem kel hem beni terk efiyo kimsiniz kim söyleyin sözsüz izsiz yazmıyo onun o tribine boydan gireyim Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Ahmetselimtascii ekle Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Saçı olmadan habersiz gidiyorsa Saçı olsa neler yapardı kim bilir vay awk gjwkck Yorumla Soran 1 gü Ya o zaman niye uzunca açıkladı ölüyomuş iyi değilmiş diye Instagram hesabını bilmiyorum sanıyo o. Yorumla Ahmetselimm07 1 gü Lan deli etmesene beni ekle instadan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şu şizofreni banlayın aynı soruyu 10 kez oluyor sanırım soruyor.
Ya kes mk kamdusu
Git kari kiza yaz baban şizofren sülalen
Sitenin babasi misin aptal oe yol al köylü
Al bak küfür hakaret ne ararsan var bu saykoda
Ya sanane ya sana iltifat mi edilcekti bi de yol al gitttt
Kesin Türk değil zekası düşük bunun
Aynen MK ırkçısı senden sülalenden Türkümdür MK ermenisi
Bak nasıl bildim zekan düşükmüş işte kanıtlandı
yahudi kamdu yazma artık
Tamam bu kadar yeter yat uyu şimdi yarın omega3 ve b vitamin kompleksleri alıp öyle gel
burası benim profil. yazma okumuyorum bu arada
Mal okumuyosun da yorumları telepati yoluyla mı alıyorsun
Abi seni umursamayan biri için niye kendini heba ediyorsun aptal mısın?
Çünkü 2.5 yıldır konuşuyorduk o zaman bitti yazıcaktı ya da git vs deseydi böyle kafayı yedim anlıyo musun
Sen ondan daha iyilerine layıksın kuzum. Gitmek istiyorsa sal gitsin. Sana erkek mi yok?
Şükür düzgünce sormuşsun, yazsana kızım direkt hesabını sor bir şey yap
Ne dicem zaten en son yazmamış igrenç hissediyorum
Sus kız yok öyle köşeye geçip üzülmek... defterini dür şu öeymenetsizin 😡
Neyi düreyim resmen yok saydı yine cevap vermezse rezl olurum
Bu sevgilin mi senin reelde falan yani? Sanalda mı yoksa? Seni yok saydıysa sen de onu yok sayacaksın maalesef,,, üzgün olmanı anlıyorum ama ne diyebilirim bilemedim.
Kız az önce de sordun y
Düzgünce cevapladın mı
Düzgünce sordun mu
Takmışlar düzgünceye ya bin kere sordum binnnn
😂😂 hasretinden ölmüş olabilir
Gül gül öldük ya
Olum şu kıza yardım edin lan artık
Yine aynı yorumu yapmış delircem
Yeter yemin ederim olum yardım çığlıkları lan çözün şu kızın durumunu
Kimse yazmuyo işte yardım etmiyorlar
Birisi sana 6 gündür yazmıyorsa, merak etmiyorsa üstünü çizmiş kalemini kırmıştır
Ln delircem bak. Şöyle yazmayın ne kalemi kırması insan bitti vs yazmaz mı ya da kendine iyi bak vs diye
Yazmaya bile tenezzül etmemiş sen düşün artık değerini. Kalemini kırmak ne kelime kalemi skmişşler resmen böyle terk etme olamaz
Bilerek üzüleyim diye öyle yazıyosunuz kalememimi kırmış kırmazda adam değil zayen umarım bu geve ölür
Ya sussssss ahahshhahs akıl hastanesini arayın abi ciddiyim
Sen kafayı yemişsin
Aynen yedim yedirdi insna bişi yazar öyle bitirirdi
😂😂😂
Kızım naptın çocuğa ben gidiyorum bile dememiş awk hshajfaahh
Neye gülüyorsunuz ya yemin ederim çok kötüyüm bititm ben
Bi yazsana bana derdine dert katıp şifa vereyim
Bl verirsin iki tane dalga geçtin keyfin yerine geldi hayat size güzel
Hahahahaha yok gerçekten yardımcı olacağım ama ss görmem lazım
O xaman niye ölüyodum ölmemeye çalışıyorum diyo telefondan uzak yaşıcakmış diyo
Senin yaş kaç? Ona göre konuşucam
24 o da essseek kadar 30 mkk
Yakışıklı da değil maymun gibi bi de kel
Evde kalıcak onun kimse ıssız adam tribini çekmicek
Hahahahshs Bana abi ona aşkım... Hayat işte hsjsfjssj bi yaz bana
Kalmaz lan evde kel sevende var
Hahahahahahaha sende mi kelsin
Gür saçlıyım ben bi görsennn
MK erkekleri 30da kelleşiyolar sonra da triplere giriyolar kimse sevmicek onu ölüp gidicek
Kızım erkeklerinde saç sorunu var aiz estetik makyaj yapınca bu adamlar size sövüyor mu valla tam delisin
Ya gittt hem kel hem beni terk efiyo kimsiniz kim söyleyin sözsüz izsiz yazmıyo onun o tribine boydan gireyim
Ahmetselimtascii ekle
Saçı olmadan habersiz gidiyorsa Saçı olsa neler yapardı kim bilir vay awk gjwkck
Ya o zaman niye uzunca açıkladı ölüyomuş iyi değilmiş diye Instagram hesabını bilmiyorum sanıyo o.
Lan deli etmesene beni ekle instadan
Salll gitsinnn
Söyle ona
Neyi neyi