Çok acı çekiyorum nasıl atlatırım?

3 aydır beğendiğim çocukla 11 gün gibi bi süreçte konuşup görüştük. İlk görülmemiş bazı sebeplerden dolayı evde olmak zorunda oldu ve bana geldi. Gayet güzel vakit geçirdik ayaklarım yerden kesilmişti. O da öyle çok mutlu görünüyordu. Hatta saatlerce gitmek istemedi ve ilerleyen saatlerde bi yakınlaşma oldu ve öpüştük. Ama ileri de gitmedik. Her şey çok güzeldi. Şefkatle saçlarımı okşayıp güzel güzel bakıyordu gözlerime. Giderken de numaramı aldı gitti. Ama ne olduysa birden ertesi gün buz gibi oldu o akşamki adam gitmiş yerine farklı biri gelmişti. Neler olduğunu anlaya çalışıp sordum. Bana karşı hislerinin olmadığını arkadaş kalmamız gerektiğini anca o şekilde bişeyler hissedebileceğini ama o sürecin de ne kadar olacağını bilmediğini söyledi. Ben ettim tamam dedim beni tanı haklısın dedim. Ertesi gün karar tekrar değişti ve kesinlikle olmayacağını yıllar geçse bile beni sevmeyeceğini söyledi. Sebebini ısrar edince beni güzel bulmadığını yanına yakıştırmadığını ve kıvırcık olmadığımı söyledi. Güzel olmadığım için bıraktı beni. Canım o kadar yanıyor ki kendimden o kadar nefret ediyorum ki aynalara bakasım gelmiyor. Kendimi çok bitkin ve yorgun hissediyorum olmayan özgüvenim iyice düştü. İntiharı bile düşünüyorum

Çok acı çekiyorum nasıl atlatırım?