Çok acı çekiyorum nasıl geçecek?

Merhaba ben 24 yaşındayım şu an yazarken bile nefes alamıyorum bi adam vardı hayatımda aynı şehirde yaşıyorduk en kötü zamanlarımda hep yanımda oldu kendisi 42 yaşında hem arkadaşım hem babam hem sevgilim çok sevdim sevildiğimi de hissettim gözüm ondan başkasını görmez oldu kafamı sağa çeviriyorum o sola bakıyorum o sonra beni bi numara aradı açtım biri senin yuvanı yıkmak istese hoşuna gider mi dedi kapadı hemen aradım tekrar ulaşamadım numaraya sonra ben bu adamı sıkıştırdım ilk inkar etti sonra evet evliyim dedi 13 senelik ve 3 çocuk babası o günden beri de hala boğuluyorum gönderdim evine ağlaya ağlaya benim evliliğim zaten bitti dedi seni çok seviyorum çok aşığım sana dedi benim yüzümden ben yuvanız dağılsın istemiyorum dedim senle alakası yok dedi bitecek zaten dedi bu arada ben her ilki bu adamla yaşadım bu şekilde 1 2 ay arası devam ettik ama bi insan nasıl değişir nasıl böyle verdiği sözleri dedigi şeyleri unutur nasıl bu kadar acımasız olur bunu da ben bu adamdan öğrendim yanıma geldi yine 1 saat durdu durmadı karısı aradı hemen korkudan üstünü başını giydi dur yanımda dedim madem boşanacaksın niye bu kadar korkuyorsun dedim olmaz dedi koşa koşa gitti o günden sonra 1 ay haber alamadım engellemiş beni her yerden düşünüyorum da ne yaptım diyorum naptım ben ona olduğumuz ilçe küçük hastanede karşılaştık 15 20 gün oluyor karısı yanındaydı beni gördü arabanın içindeydi ikisi de gözüme baka baka karısını öptü yanağından madem öyle niye beni seviyor gibi yaptın 1 aydır psikoloğa gidiyorum ama hiç iyi değilim daralıyorum nefes alamıyorum hala her yerde onun yüzü canım çok acıyor sizce geçer mi biter mi belki yazarsam derdimi iyi gelir dedim

Çok acı çekiyorum nasıl geçecek?