19 gü
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlaç tek başına çözüm olmuyor kaygı bozukluğunda. İlaç ile berabar alacağın psikoterapi ile buna çözüm bulabilirsin
Onu da alıyorum ayda bir
Çok iyi ne aşamadasın. Bir gelişme hissediyor musun
Evet iyiyim baya eskiye göre çok fark var
Sadece arada zihnime kaygılı senaryolar geliyor ve odağım algım tam böyle odaklı değil
Bunların olması gayet normal eğer ilk aşamalardaysan ne kadar süre bu kaygı bozukluğunu yaşadıktan sonra tedavi almaya başladın?
Baya sonra 1 yıl sonra başladım tedaviye
Tedavide de 10 ay geride bıraktım
Uzun süre yaşadığın bir şey kısa bir sürede değişmez. Yavaş yavaş zaten birşeylerin hayatında değiştiğini fark ediyorsundur. Psikolojik hastalarda reminasyon çok fazla yaşanır. Gittiğin psikolog ya da psikiyatrist arkadaş zaten bunları sana anlatır ama acele etme sen zaten ilk başladığın zamana göre çok ileridesin
Evet aynen dediğiniz gibi
Ama bazen halen kafam kaygılı senaryo kuruyor mesela evlenince ya şöyle olursa ya böyle olursa ya ayrılırsam ya ilk gece cinsel ilişki yaşayınca kanama olmazsa veya işte çalışmaya başlayınca ya biri iş yerine saldırılsa ya bişey olursa gibi
Maalesef bu hastalık böyle senelerce yaşadığın şeyler en sonunda dayanılmaz bir hal alıyor ve en on tedavi almaya başlıyor insan bu düşünceler aklına gelmeye başladığı zaman terapide öğrendiğin teknikleri kullanman gerekiyor
Aynen öyle aile içi küçüklükten herşeyde korkutma kaygı yaptırma aile içinin stresli oluşu anne baba falan çocuğa nasıl davranılır hiç bilmiyorlar sinir küpüler dışarıya ise kendini iyi gösterirler
Zaten hep aile yüzünden oldu diğer stresli dönemler de tuz biber oldu
Maalesef genelde öyle oluyor psikolojik hastalıklar. Her şeyin farkında olmanda çok güzel kendini iyileştirmek için
Evet gözüm açıldı olup biten herşeyin de farkındayım bana çok stres yaşattılar kaygı yaptırttılar manipülasyon annemin ve babamın yaptığı şeyleri hatırlayınca bile soğuyorum
İnsan maalesef doğduğu yeri ve ebeveynlerini seçemiyor ama kendini değiştirmek için birşeyler yapmayı seçebiliyor ve sen bunu seçmişsin. Kendin için yapabileceğin en iyi şeyi yapmışsın sonunda çok daha güzel şeyler seni bekliyor
İnşallah
bütün psikolojik hastalıkların altında bağırsak sağlığı yatar. Omega3 ve probiyotik kullanmanız lazım. Ben de 3 yıldır antidepresan kullanıyordum omega3 ve probiyotik ile ilaçlara veda ettim ☺️
Hangisini kullandınız omega ve probiyotik de safran hiç kullandınız mı
Bütün psikolojik hastalıkların tek sebebi bağırsaktır ve çözümü bu takviyelerdir şeklinde genelleyemeyiz. Bu psikolojiyi ve insan biyolojisini çok fazla basitleştirmek olur. Sizin durumunuzda, belki de depresyonunuzun veya halsizliğinizin temelinde yoğun bir bağırsak düzensizliği mikrobiyota zayıflığı veya beslenme eksikliği yatıyordu. Bu yüzden florayı düzeltmek sizde muazzam bir dönüşüm yarattı. Ancak ağır bir bipolar bozukluk şizofren OKB veya derin bir klinik depresyon yaşayan birinde sadece probiyotik ve Omega-3 kullanmak maalesef tek başına yeterli olmayacaktır.
doktorumun tavsiye ettiği takviyeleri kullandım
ben doktorumun dediğini söylüyorum
Bende kaygı bozukluğu var bencede bağırsak etkili çünkü kabızım devamlı dışkı problemi odaklanma sorunum var omega kullandım belki markadandır beğenmedim
şu an da demir magnezyum içiyorum
Sizin içtiğiniz hangi takviyelerde markası neydi
özel mesaj atın link atayım ☺️
He ya kafayi yiycem bende durmadan olmadik felaket senaryolari geliyor aklima
Benimde ilaç kullanıyor musjn
Yok ama bazen cok zorluyor alsam iyi olcak ama memuriyete girme asamasindayim. Gidip muayene olsam sıkinti
Ben içiyorum yine de ama oluyor azaldı sadece
Ne zamandir kullaniyorsun?
1 sene olcak
Benim kaygi bozuklugum var. Aklima olur olmadik çok kötu senaryolar geliyor. Tranvada var bir seyler yasadim. Iki sene oldu hani artık canima tak dedirtterecek kadar. Günlük hayat kalitemi çok etkiledi. Sende ne düzeyde bilmiyorum ama gitsem iyi olacak gibi. Bu turlu pek yasanmiyor
Aynen dediğin gibi
8 sene antidepresan kullandim
Geçti mi bari
kullaninca iyi birakinca eski halime dondum
Hangi ilaç neden öyle oldu
secita, ben kafama gore biraktim
Hmm etkili deniliyordu onun için demek değişiyor
Bırakınca yine ama kaygı bozukluğu olmuş
konusabiliriz